Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Homeopátiás gyógyszer szedésko...

Homeopátiás gyógyszer szedéskor milyen fogkrémet szabad használni?

Figyelt kérdés

36.héttől javasolta a szülésznő a homeo bogyókat, és mondta hogy nem lehet mentolos fogkrémet használni. Tudtok konkrét fajtát mondani, ami megfelel?

Köszi!

2012. ápr. 5. 13:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Én mikor homeós bogyót szedtem akkor elmex fogkrémet használta. Rá van írva, hogy homeós szerek mellett is alkalmazható. Az íze nem olyan jó, de ki lehet bírni. 1000 Ft magasságában van.
2012. ápr. 5. 13:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is elmex mentolmentes fogkrémet használtam mikor homeoztam. Ilyen:

[link]

Az íze tényleg érdekes, de nekem bejött. :)

2012. ápr. 5. 14:18
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi!
2012. ápr. 5. 15:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ugyanúgy használok mentolos fogkrémet, mint azelőtt. Nem tapasztaltam semmi negatívat, ugyanúgy hatnak a bogyók. Mondták, hogy nem ajánlott ilyenkor, de a többinek olyan rossz íze van, hogy hányingerem lesz tőle.

2012. ápr. 6. 14:20
 5/5 A kérdező kommentje:
a szülésznő azt mondta, hogy sima fogkrém is jó, csak menthol-mentes legyen. ma vettem Colgate herbalt, abban nincs menthol. remélem, beválik.
2012. ápr. 6. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!