Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, akik áthordták egy...

Kismamák, akik áthordták egy nyáron a babájukat! Hogy bírtátok a meleget?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 10. 13:14
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
tornádó :D ezen jót kacagtam, elég vizuális vagyok, gyorsan el is képzeltem, édes kis apróságod lehet :)) én már akkor tudtam, hogy anya akarok lenni, amikor 10 éves voltam és megszületett a kisöcsém! imádtam babusgatni, sokszor tisztába is tettem, tologattam a babakocsiban, puszilgattam a pici pocakját, büngyürgettem a kicsi lábait.. :) persze így utólag visszagondolva nekem semmi "macerás" dolgot nem kellett tennem vele, hiszen még én is kis gyerek voltam, na majd most.. semmi segítségem nem lesz, mert ahányan vagyunk, annyi felé van szakadva a család a nagy világban, sajnos. remélem azért nem lesz akkora horror :) bár én mindig a legjobbakban bízok, ezért is lehet, hogy nagyot fogok koppanni, de kénytelen leszek megszokni a helyzetet. kellemes érzéssel töltött el, ahogy olvastam, Nektek hogy alakult az életetek! köszönöm a válaszokat, a jókívánságokat és mindenkinek örömteli babázást! :) sziasztok anyukák
2012. ápr. 10. 13:48
 12/15 anonim ***** válasza:
Szia. Én májusban és márciusban szültem, megúsztam a melegeket. Na de most augusztus 10-re vagyok kiírva! Már előre félek a hőségtől. Nehezen bírom a meleget, a gyerekek sokat vannak az udvaron..., nem tudom mi lesz. Kitartást neked is!(két fiam van és a pocaklakó is fiú)
2012. ápr. 10. 14:23
 13/15 anonim ***** válasza:

1.baba: Juliusba szuletett. Nagyon nehez volt az utolsio honap ,raadasul vizesedtem ezerrel. Kisfiu lett amugy.

2.baba: szeptember vegere varom en is :) Mar elore felek en is a nyartol de legalabb nem kell majd agyon oltozni es cipot fuzni. Csak vmi konnyu nyari ruha meg papucs :)

2012. ápr. 10. 18:49
 14/15 A kérdező kommentje:
igen igen, már csak tudod mi hiányozna.. egy ember, aki lesi minden kívánságunkat, amíg mi alkoholmentes koktélokat szürcsölünk egy kényelmes ágyon az árnyékban :)
2012. ápr. 11. 10:40
 15/15 anonim ***** válasza:
Hm...ez jol hangzik :)
2012. ápr. 11. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!