Hogy tudnám rávenni a párom, hogy a vajúdás idejére majd bejöjjön?
Köszönöm a válaszokat!
Majd megmutatom neki ezt a kérdést, aztán eldönti mit szeretne. Én sem szeretném, hogy a kitolásnál bent legyen, csak szeretném, ha az elejét csinálná végig velem. :)
Szerintem sem szabad erőltetni. Én már vajúdtam 12órát és jobb hogy nem volt bent, mert megszakadt volna a szíve. Őszintén szólva nem férfiaknak való dolog. Nemhiába adta az Isten ezt a feladatot a nőknek.
Meglátod minden rendben lesz, ki lehet bírni, ott majd követed az utasításait a szülésznőnek és sikerülni fog. Hajrá.:))
Sziasztok!
Én is elmondom a véleményem ha már elolvastam a kérdést :)
Mi még csak most tervezzük a babát, de a párom nem lesz bent szüléskor.
Szerintem az egy nőre tartozik és nem kell, hogy egy férfi végignézze.
Barátnőm 8 hónapja szült, a párja bent volt a szülésnél, és mikor megszületett a kisbaba, utána kiszedték belőle a méglepényt, a férfi teljesen elhűlt, és azóta nem ugyanolyan köztük a viszony. Sokáig nem is akart együtt lenni, szerelmeskedni vele, merthogy ne haragudjon, ez amit látott nagyon sok volt neki. A párom barátjáéknál is ugyanez történt. Nagyon szerették egymást, régóta együtt voltak, és férfi bent volt a szülésnél, és utána kb fél-1 évig nem nagyon akart lefeküdni vele.
Én is így gondolom, hogy a férfinek továbbra is legyél nő, és ne lássa úgy, hogy ömlik a vér belőle, méhlepény meg miegymás jön ki ott, ami valamikor az öröm forrása volt mindkettejüknek. Egy gyerek születése csodálatos dolog, de némelyik férfi sajnos ha végig nézi, abból maradandó dolgok is lehetnek..valami megváltozik köztük. A barátnőm párja is azt mondta, hogy úgy érzi nem tud már rá nőként nézni, hanem csak mint a gyereke anyjára.
Szóval én így gondolom. Lehet lepontozni ha valakinek nem tetszik.
Kedves Kérdező! Ha nem szeretne, szerintem se erőltesd! hívd be anyukádat, barátnődet, valaki rokont, akivel közelebbi viszonyban vagy.
Nekem anyukám fog bejönni, nővérem szülésén is ő volt bent, és azt mondta csodálatos, az ő szülését nem látta, de teljesen elbűvölte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!