Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig húzódhat el egy "rejtet...

Meddig húzódhat el egy "rejtett vajúdás"? Napok, hetek?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, amikor napokon keresztül nyílik a méhszáj.
2012. jan. 14. 08:14
 1/3 anonim ***** válasza:
nekem hetfon elment a nyakdugom es szombaton szultem meg. szoval 6 kemeny napon fogott a fajas.
2012. jan. 14. 08:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem teljesen fájdalom mentesen nyílt ki a méhszájam 4 ujjnyira.Elfolyt a vizem de fájásom utána sem volt.
2012. jan. 14. 10:01
 3/3 anonim ***** válasza:
72%
Nekem 1 hét volt,a 39.héten NST-n még semmi,rendben volt a méhszáj,utána voltak fájások,de csak amikor feküdtem,közben folyamatosan távozott a nyákdugóm és a 40.héten már csak arra keltem,hogy elfolyt a magzatvíz,de nem volt fájás,mire beértünk már 2 ujjnyira nyitva voltam,felfektettek az ágyra,jöttek az erős fájások és 1 óra alatt meg lett a baba.Ha az utolsó hetekben nem adod meg magad és nem pihensz sokat,hanem aktív vagy és mész ide-oda,akkor szerintem nem érzed meg hogy nyílsz kifele.Legalábbis nálam így volt,szülés előtt egy nappal,még a fát hordtam a kazánba a kertből és egész nap úton voltam a 3 évesemmel,tettem-vettem,semmi pihenés napközben.Fekve erősebbek ugyanis a fájások,nekem ezt mondta a szülésznő.
2012. jan. 14. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!