Mindenki le tudta tenni a cigit aki dohányzott terhesség előtt? Vagy még hadilábon álltok vele?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 3. 14:18
2/23 anonim válasza:
Teherbeesésem előtt pont úgy jött ki a dolog, hogy napi 1 max. kettő szálat szívtam. Ahogy pozit teszteltem nem is gyújtottam rá többet. Nem is hiányzik rettentően rosszul voltam az elején még a szagától is. Úgy tervezem nem is szokom vissza rá.
24 hkm
3/23 A kérdező kommentje:
Nem értelek kedves válaszoló:)
2012. ápr. 3. 14:21
4/23 anonim válasza:
Hát figyu. Én elég sokat cigiztem, napi 1 doboz. Amikor megtudtam, hogy terhes vagyok még semmi érezhető jele nem volt, így a cigitől sem kezdtem el undorodni, mint később. Bár ekkor már csökkentettem az adagot jóval kisebb mennyiségre, csak akkor tettem le teljesen, amikor kezdődtek a rosszul létek, a 6. hét környékén. 3 hétig minden nap rettenetesen rosszul voltam, ha a párom kint cigizett az erkélyen, utána meg jött puszit adni, akkor is elkapott a hányinger a büdös füstszagtól. Aztán elmúlt a hányingeres időszak, ha őszinte akarok lenni azóta majdnem minden nap megkívánom a cigit. Egyszer engedtem is a kísértésnek, de olyan rosszul esett, hogy le kellett dőlnöm, így inkább hagyom a francba még azt a havi 1 szálat is. felesleges elszívni. gondolj a babádra meg arra, hogy erős dohányosok is simán kibírják baba nélkül IS, ha kellő akaraterő társul hozzájuk. légy erős, Neked is jobb lesz, hidd el!
5/23 anonim válasza:
Nem-nem tudtam letenni. Igen-még hadilábon állok vele.
6/23 anonim válasza:
1. vagyok. Úgy értettem ahogy az 5. Válaszoló is írta.
7/23 anonim válasza:
Én még az elején vagyok,a 6. hétben és nagyon nehezen tudom kontrolálni magam.Mindig úgy terveztem,hogy ha terhes leszek,azonnal leszokom,de úgy fest,hogy nem megy olyan könnyen a dolog,mint ahogy terveztem.Terhesség előtt napi egy dobozzal szívtam,most napi 3-4 szálat.Igyekszem egyre jobban lecsökkenteni az adagot és remélem,hogy hamarosan teljesen le tudom tenni,mert borzasztóan gyötör a lelkiismeret furdalás.Sajnos nekem nincs elég akaraterőm,de mindent megteszek,ami tőlem telik...
8/23 anonim válasza:
Ne állj vele hadilábon hanem TEDD LE!!Gondolj a gyerekre!Már most szenved,mi lesz később?!Azt ajánlom olvass el egy pár cikket arról milyen következményekkel jár terhesség alatt dohányozni,és elmegy tőle a kedved.Legalább is remélem.Miért vagy ilyen felelőtlen?Nyugodtan pontozzatok le......
9/23 anonim válasza:
Napi fél dobozzal szívtam. Pozi teszt után egyet sem. És sunyiban sem, nem is hiányzott. Az érzés, a tudat, hogy kisbabám lesz, elnyomta azt a vágyat. Azóta lassan 4 éves és lett egy tesója is, de még mindig nem.
10/23 anonim válasza:
miért kell így felháborodni? el lehet mondani normálisan is, hogy miért érdemes letenni, de a döntés mindig annak a kezében lesz, aki szívja. esetleg járHAT bizonyos következményekkel, de nem szentírás. egyáltalán nem biztos, hogy vele is az lesz, mint amit sok helyen hallani. mert én például ismerek olyat is, aki az egész terhessége alatt rendszeresen dohányzott és makk egészséges a gyermeke. természetesen van ellenpélda is, de nem értem, hogy miért kell ilyen ellenségesen előadni magad. a felelőtlenségről meg lehetne ódákat zengeni. lehet, hogy van egy kismama, aki életében egy szál cigit nem szívott el és semmi káros szenvedélye nem volt, de emellett mindennap idegeskedett, esetleg olyan hatásoknak volt kitéve, amik lehet, hogy ezerszer többet ártottak a babának, mint egy szál cigi. de ha csak arra gondol az ember, hogyha egy forgalmasabb út mellett lakik és kinyitja az ablakot, már akkor mennyi szennyezőanyag kerülhet a levegőbe, akkor kérdem én, hol az igazság? bár nem dohányzom, nem is pártolom a terhesen dohányzást, de ha nagyon nem bírja szerintem inkább szívjon el egy szálat, mintsem megfeszüljön az elvonástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!