Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Haj vágás terhesen. Miért ne?

Haj vágás terhesen. Miért ne?

Figyelt kérdés
Bocs a hülye kérdésért,de egy kicsit felhúztam magam a tegnap,és még ma is tart.Meg említettem sógornőmnek,hogy időpontot akarok kérni a fodrásztól erre ő kiborult,hogy terhesen nem szabad hajat vágatni,és annyira patogott,hogy teljesen kiakasztott.Nektek mi a véleményetek?
2012. ápr. 3. 13:50
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan vágasd le. Csak babona lehet, az meg lényegtelen. Fő, hogy te érezd jól magad.
2012. ápr. 3. 16:13
 22/23 anonim ***** válasza:

A simogatas nem poen, konkretan a noverem szuleszno, a szuleszorvosom egy igen jo orvosnak szamit es ezt mindketten mondtak. Konkretan nem azt mondtak, hogy egyaltalan nem szabad, csak a dokim pl megemlitette, hogy van olyan kismama, aki amig ul a varoteremben 1 orat, kozben is folyamatosan simogatja a hasat korkorosen, ebbol kovetkezik, hogy nyilvan ez egy megszokas es maskor is renduletlenul csinalja, mert ez egy "kismamaszokas". Es elvileg a korkoros simogatas valoban ingerelheti a mehet egy ido utan.

Szoval szerintem ebben van valami.

De!

Nekem konkretan nagyon durvan kemenyedett a hasam vegig, nyilt is a mehszajam mar felidotol, az en mehem elegge ingerlekeny volt, massal is vigyaznom kellett. Szoval az is lehet, hogy nekem ezert mondta es egyebkent egy egeszseges terhessegnel ebbol nem lenne gond.

2012. ápr. 3. 17:09
 23/23 A kérdező kommentje:
Sziasztok!hát nagyon megleptetek:)A kérdés feltevésekor aszt hittem,sokan leordítotok,e helyett humoros,és bíztató dolgot írtatok,ami nagyon meg nyugtatott,és a fodrászommal jókat nevettünk.Bizony azóta levágattam,sógornőm nagy szörnyülködésére:)Igaz az okot,hogy miért ne vágassam azóta sem tudom:)Mindegy.Köszönöm mindenkinek a válaszát,és kívánok nektek egészséges,és kellemes babavárást,meg babázást:):)
2012. ápr. 14. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!