Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Haj vágás terhesen. Miért ne?

Haj vágás terhesen. Miért ne?

Figyelt kérdés
Bocs a hülye kérdésért,de egy kicsit felhúztam magam a tegnap,és még ma is tart.Meg említettem sógornőmnek,hogy időpontot akarok kérni a fodrásztól erre ő kiborult,hogy terhesen nem szabad hajat vágatni,és annyira patogott,hogy teljesen kiakasztott.Nektek mi a véleményetek?
2012. ápr. 3. 13:50
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Remélem majd ő is düh rohamot fog kapni mint én tegnap:)
2012. ápr. 3. 14:09
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

gondolom azért írta, mert terhesség után általában hullik az édesanyák haj :)

és hogy előtte le ne vágd már.

figyi, ez teljesen hülyeség, mármint aki ennyire parás, meg babonás!

anyám tudod mit mondott?

hogy ne simogassuk a hasamat a férjemmel, mert akkor kijön a baba !!!!!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

na ezt hallotad-e már?!

meg ne harapdáljon szeretetből a férjem, mert az a gyerekemen meg fog látszani tűzfolt képében :D

na hagyjuk a hülyeségeket!

vágassál hajat nyugodtan!

az hogy szülés után kihullik-e vagy nem, azt úgysem tudhatod :)

2012. ápr. 3. 14:09
 13/23 A kérdező kommentje:
Utolsó.Tetszik édesanyád humora :):)
2012. ápr. 3. 14:12
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Én is röhögök rajta, de ő nagyon komolyan adja ezt elő!

hogy micsodaaa????

minden este simogatja a hasamaaat? meg kenegetiiii?!

az neeeem leheeeet!!!!

kislányom!!!

jujjj!

2012. ápr. 3. 14:23
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Én is most tervezem rendbe szedni a fejem és még festetni is fogom.

Nekem a mamám mondott dolgokat, főleg amikor megégettem magam, mert az ugye meglátszik. Nos akkor az én gyerekem egy zebra lesz minimum, mert jó párszor odakozmált a kezem vasalás meg sütés közben.

Ja a másik, hogy ha nagyon ég a gyomrom az azért van, mert sok a baba haja.:))

2012. ápr. 3. 14:25
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 12-es válaszoló!

A has simogatást a végefelé célszerű hanyagolni, mert méhösszehúzódást okozhat, ezáltal beindulhat a szülés.

Aztán, hogy ennek mennyire van valós alapja azt nem tudom, de gondoltam megírom.

Mindenkinek boldog babavárást!

Üdv: 25 hkm

2012. ápr. 3. 14:35
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
12. válaszolónak:valóban igaza van anyukádnak,az utolsó időben már nem ajánlják,hogy állandóan simogassuk a hasunkat,mert valóban beindíthatja a szülést(persze azért ehhez még az is szükséges,hogy legyenek jóslók(tehát már beinduljon valami féle méh-tevékenység),valamelyest nyitva legyél stb.).Nekem 2 gyerekem van,most várom a 3.-at,de a dokim még így is mindig elmondja,holott maximálisan képben vagyok már.
2012. ápr. 3. 15:00
 18/23 anonim ***** válasza:

Szerintem ne is mossunk hajat, nehogy az is ártson! :-) Micsoda hülyeség! Még ha azt mondta volna, hogy ne festesd, akkor azt megértem. Mert annak sokan ellene vannak, bár ugye tudjuk, hogy mi az igazság azzal kapcsolatban is.

Nyugodtan vágasd le, én is megyek a héten fodrászhoz!

2012. ápr. 3. 15:07
 19/23 anonim ***** válasza:

12-es vagyok

de még csak 27 hetes vagyok :)

és férjem minden este bekeni a hasamat striák elleni masszázskrémmel. kb 5 perc. ez nem baj tán?

de nem is hiszem el ezt a simogatásról, hogy ez beindítja!

2012. ápr. 3. 15:18
 20/23 anonim ***** válasza:

Én nagyon megbántam, hogy terhesen hajat vágattam.

Na jó, ez így nem igaz, mert havonta jártam fodrászhoz, csak kb. a 7-8. hónapban (biztos a hormonok miatt:)) levágattam a hátközépig irő hajamat elég rövidra, na azt úgy megbántam, mint a macska, ami 7-e kölykedzett.

Na, de tényleg hülyeség, hogy ne vágasd le. Ha vágatod ha nem, a szülés utáni fél évben a hormonváltozások miatt tényleg fog hullani, meg törni a hajad.

2012. ápr. 3. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!