Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vesemedence-gyulladás terhesen...

Adryenn21 kérdése:

Vesemedence-gyulladás terhesen. MEGINT? Szerintetek? Nagyon félek!

Figyelt kérdés

Első gyermekemmel 20 hetesen vesemedence gyulladással kórházba kerültem. Egy esti erős derékfájással kezdődött aztán másnap hajnalra 40 fokos lázam lett, hánytam egész nap, remegtem megállás nélkül a láz miatt és végül a kórházban kötöttem ki infúziós antibiotikummal.

Ma kb. 1 órája megint fáj a derekam, nem olyan elviselhetetlenül mint akkor de fáj. Most is éppen 20 hetes terhes vagyok és most jövök ki egy nagy náthából. Azt olvastam, hogy terhesség alatt egy nátha is kiválthatja ezt a nyavalyát.

Szerintetek megint beteg leszek?? Annyira félek tőle, de főleg a kisfiamat féltem a pocakomban.

Tudom nem vagytok orvosok, de légyszíves írjatok véleményeket!

Köszönöm

20 hetes kismama

2012. ápr. 2. 13:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem menj el orvoshoz. Csak akkor leszel nyugodt, ha ő mondja, hogy minden rendben. És ezt szívből kívánom is!

Derékfájásom nekem is sokszor volt már, a terhesség alatt ez nem különösebb, tehát reméljük, hogy csak egy véletlen egybeesés!

2012. ápr. 2. 13:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Urológus, azonnal! Nagyon rossz vége is lehet. A doki megnézi UHval és ír gyógyszert ha szükséges, jobbulást
2012. ápr. 2. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!