Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan tömegközlekedtél terhesen?

Hogyan tömegközlekedtél terhesen?

Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 15:22
1 2
 1/19 anonim válasza:
54%
Én még nem voltam terhes, de egy ismerősöm mesélte, hogy amikor terhes volt és nem volt ülőhelye a buszon, villamoson stb.. akkor a mellette ülő képébe nyomta a hasát, azmeg fölállt és átadta neki a helyét. :)
2012. márc. 29. 15:24
 2/19 anonim ***** válasza:
80%
Úgy mint nem terhesen. Felszálltam a buszra,villamosra. Legtöbbször átadták a helyet is.
2012. márc. 29. 15:26
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Mint mindenki más. Felszálltam, és ha volt hely leültem, ha nem akkor nem. Átadni csak kevesen adták át a helyet. Viszont szerencsére nem kellett órákat utaznom.

Egyszer álltam úgy, hogy egy nagyon szörnyű úton ment végig a busz, na akkor azt hittem kipottyan a baba, elég kellemetlen volt nagy hassal rázkódni. De hát ez van, én nem vagyok "erőszakos". Ha valaki átadja a helyet, akkor örülök, hogy vannak még ilyen emberek.

2012. márc. 29. 15:27
 4/19 anonim ***** válasza:
75%
Ahogy előtte. Viszont egy idő után előtérbe helyeztem a hasam, hiába éreztem úgy, hogy talán fölösleges aggódás. Egy idő után rászoktam, hogy megkértem valakit, hogy adják át a helyüket. Egyszer egy öreg néni adta át a helyét. Tök öreg volt, nem akartam leülni. De aztán elég erélyesen rámparancsolt, hogy üljek le, mert nem játék ekkora hassal utazni. Fékez egyet, elesek, megütöm magam, meghúzódik valahol. Szerintem igaza van. Én is átadtom azonnal a helyet, ha pocakot látok.
2012. márc. 29. 15:36
 5/19 anonim ***** válasza:
74%
Ez a szégyen hogy az idős emberek hamarabb átadják a helyet,mint a tizenéves kölykök! Én is tapasztaltam terhesen hogy úgy csinált a "gyerek" mint ha nem látná hogy ott állok mellette nagy hassal. Aztán úgy szóltak rá hogy álljon már fel,mert én sem vagyok egy beszólogatós típus!
2012. márc. 29. 15:41
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Vidéken lakok, hála istennek nem sokszor kellett kozlekednem buszon. De kellemesen meglepodtem, hogy felszálláskor elore engedtek. Szerencsére csak félig volt a busz. A csucsforgalomban, amikor iskolások mennek haza, nem biztos hogy bevállalnám.
2012. márc. 29. 15:41
 7/19 anonim ***** válasza:
55%

Sajnos én is sokszor jártam úgy, hogy nem adták át a helyet. Sokszor volt olyan is, hogy idős emberek adták át. Nekem meg leégett a bőr a képemről. Tudom, a mellettük ülő 20-30 éves embereknek kellett volna szégyenkezni, de ez van. Egyszer egy 60 év körüli hölgy odament egy 15 év körüli fiúhoz és a kabátujjánál fogva húzta le a székről. Mindezt azért, mert a srác látta, hogy ott állok (mindenki más idős ember volt) és le se kakilta, hogy 8,5 hónapos terhesen extra hassal (ikrek) ott álltam.

Mikor megszültem, eldöntöttem, hogyha megint dolgozni járok, senkinek nem adom át a helyem. Azóta ez megváltozott bennem, de nagyon haragszom azokra, akik miatt állva kellett utaznom nagy hassal.

2012. márc. 29. 15:48
 8/19 anonim ***** válasza:
58%

mikor 19 éves bombázó voltam, hosszú combokkal, akkor divat volt a bő miniruha, és akkor átadták a helyet :D:D

akkor nem vallottam be, hogy nem vagyok terhes :D

most meg már nem tömegközlekedem a fóbiáim miatt, főleg mert undorodom az emberi érintéstől.

csak a férjem, és az orvosom érhet hozzám.

én fiatalon is, ha megláttam egy nagypocakost, akkor odakiabáltam neki, hogy felém jöjjön, és üljön le!

ennyi. a mai helyzetet nem tudom, de asszem udvariasan felállítanék egy jó kondiban lévő jóképű fiatalembert :D

2012. márc. 29. 15:53
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tömegközlekedek, inkább gyalog járok vagy taxiba ülök. Vidéki kisebb városban lakom, a kórház egy óra séta, én ezt még egyirányba most is megteszem (4 hetem van hátra), de eszem ágában nincs kitenni magam a tömegközlekedés kalandjainak.
2012. márc. 29. 15:54
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Pont, mint nem terhesen! :)) De most már csak ha muszáj, amúgy inkább autózunk.

33 hetes km

2012. márc. 29. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!