Hogyan tömegközlekedtél terhesen?
Mint mindenki más. Felszálltam, és ha volt hely leültem, ha nem akkor nem. Átadni csak kevesen adták át a helyet. Viszont szerencsére nem kellett órákat utaznom.
Egyszer álltam úgy, hogy egy nagyon szörnyű úton ment végig a busz, na akkor azt hittem kipottyan a baba, elég kellemetlen volt nagy hassal rázkódni. De hát ez van, én nem vagyok "erőszakos". Ha valaki átadja a helyet, akkor örülök, hogy vannak még ilyen emberek.
Sajnos én is sokszor jártam úgy, hogy nem adták át a helyet. Sokszor volt olyan is, hogy idős emberek adták át. Nekem meg leégett a bőr a képemről. Tudom, a mellettük ülő 20-30 éves embereknek kellett volna szégyenkezni, de ez van. Egyszer egy 60 év körüli hölgy odament egy 15 év körüli fiúhoz és a kabátujjánál fogva húzta le a székről. Mindezt azért, mert a srác látta, hogy ott állok (mindenki más idős ember volt) és le se kakilta, hogy 8,5 hónapos terhesen extra hassal (ikrek) ott álltam.
Mikor megszültem, eldöntöttem, hogyha megint dolgozni járok, senkinek nem adom át a helyem. Azóta ez megváltozott bennem, de nagyon haragszom azokra, akik miatt állva kellett utaznom nagy hassal.
mikor 19 éves bombázó voltam, hosszú combokkal, akkor divat volt a bő miniruha, és akkor átadták a helyet :D:D
akkor nem vallottam be, hogy nem vagyok terhes :D
most meg már nem tömegközlekedem a fóbiáim miatt, főleg mert undorodom az emberi érintéstől.
csak a férjem, és az orvosom érhet hozzám.
én fiatalon is, ha megláttam egy nagypocakost, akkor odakiabáltam neki, hogy felém jöjjön, és üljön le!
ennyi. a mai helyzetet nem tudom, de asszem udvariasan felállítanék egy jó kondiban lévő jóképű fiatalembert :D
Pont, mint nem terhesen! :)) De most már csak ha muszáj, amúgy inkább autózunk.
33 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!