Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Okozott valakinek valami bajt...

Okozott valakinek valami bajt a cigi terhesen?

Figyelt kérdés
2012. márc. 27. 10:04
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
76%

Koraszülés, vetélés, alacsony magzati súly, fizikai és szellemi fejletlenség, stb. Ezek a rizikótényezők ....

Persze ezek mind a babával történnek, nem a dohányzó nővel.

Miért kérdezed?

2012. márc. 27. 10:08
 2/40 A kérdező kommentje:
Mert bevallom én dohányzom!Gondolom most jönnek majd az elitélések innen-onnan!Nem sokat napi pár szál az sem teljesen,de sajnos sok családi probléma van!Nem sikerül letenni!Utálom magam érte,lelki ismeret furdalásom van!Már próbálkoztam mindenhogy nem megy!Sokan azt írják hogy ilyen anyának nem kell gyerek!Én imádom őt!
2012. márc. 27. 10:14
 3/40 anonim ***** válasza:
66%

Nem fogok kioktatást írni, meg semmi. Csak annyit: én is dohányoztam nem keveset, napi 1-1,5 dobozzal elment, ahogy megtudtam, hogy babát várok, letettem, 1 hétbe került. De letettem. Akarat kérdése az egész. És három hetem van a kiírtig, egy szál cigit nem szívtam el azóta. Nem mondom, hogyha majd nem szoptatok, hogy nem fogok rágyújtani, lehet. De akartam és letettem. Nálunk is voltak/vannak igen nagy problémák és a cigi az utolsó dolog ami eszembe jut. Nem mondom hogy nem gondolok rá, de nem gyújtanék rá terhességem és szoptatás alatt.

37 hkm

2012. márc. 27. 10:18
 4/40 A kérdező kommentje:
Az első 3 hónapig bírtam!Aztán paff!
2012. márc. 27. 10:19
 5/40 anonim ***** válasza:
76%
Hidd el tudom, hogy nehéz de a kisbabádért mindent, vagy fontosabb a te "szenvedélyed"? Most gondolj bele, azt eszik az a picúr amit te azt iszik amit te és olyan levegőt szív amilyet te. Ez nekem olyan mintha egy újszülöttnek az orra alá nyomnád a füstölgő cigit. :(
2012. márc. 27. 10:21
 6/40 anonim ***** válasza:
71%
Próbálj leszokni, vagy legalábbis a minimálisra csökkentsd. Tényleg nagyon káros, Ceizel professzor pár hónapja épp arról beszélt, hogy ez a leg ártalmasabb a kicsire,még az apa dohányzása is mennyire káros akár terméketlenséget is okozhat. Légy kitartó és hagyd abba, meglátod megéri...:)
2012. márc. 27. 10:23
 7/40 anonim ***** válasza:
66%

Gondolj arra, hogy szereted a gyereked és nem teheted kockára az életét azért, hogy egy kis nikotint juttass a szervezetedbe.

A méhlepény nem tudja a nikotint kiszűrni, így a babád is megkapja... Amikor rá akarsz gyújtani képzeld magad elé, hogy az újszülött babád is szívja a cigidet. Egy slukkot te, egyet ő.....

Ha így sem vagy képes letenni.... akkor no komment.

2012. márc. 27. 10:23
 8/40 anonim ***** válasza:
74%
Ha jól tudom hamarabb is öregedhet a méhlepény, nem?
2012. márc. 27. 10:26
 9/40 anonim ***** válasza:
59%

Osztálytársam a terhesség vége felé is dohányzott, ő is "csak" napi 2-3 szálat.

Hogy ettől-e, vagy nem azt nem tudom, de a lánya koraszülött lett, császározták, mert nem tudott tágulni rendesen.

Én nagyon elítélem a dohányzó kismamákat, anyukákat!!

5hkm

2012. márc. 27. 10:30
 10/40 anonim ***** válasza:
41%
Egyik ismerősöm is cigizett végig a terhessége során. Napi fél dobozzal szívott kb. A kislány 1 hét túlhordás után született császárral, mert nem fordult be. Több mint 3,5 kg volt, és kicsivel kevesebb mint 50 cm. (Ha jól emlékszem!) Szóval nem mindig igaz a koraszülés+kicsi súly, stb.
2012. márc. 27. 10:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!