Okozott valakinek valami bajt a cigi terhesen?
Koraszülés, vetélés, alacsony magzati súly, fizikai és szellemi fejletlenség, stb. Ezek a rizikótényezők ....
Persze ezek mind a babával történnek, nem a dohányzó nővel.
Miért kérdezed?
Nem fogok kioktatást írni, meg semmi. Csak annyit: én is dohányoztam nem keveset, napi 1-1,5 dobozzal elment, ahogy megtudtam, hogy babát várok, letettem, 1 hétbe került. De letettem. Akarat kérdése az egész. És három hetem van a kiírtig, egy szál cigit nem szívtam el azóta. Nem mondom, hogyha majd nem szoptatok, hogy nem fogok rágyújtani, lehet. De akartam és letettem. Nálunk is voltak/vannak igen nagy problémák és a cigi az utolsó dolog ami eszembe jut. Nem mondom hogy nem gondolok rá, de nem gyújtanék rá terhességem és szoptatás alatt.
37 hkm
Gondolj arra, hogy szereted a gyereked és nem teheted kockára az életét azért, hogy egy kis nikotint juttass a szervezetedbe.
A méhlepény nem tudja a nikotint kiszűrni, így a babád is megkapja... Amikor rá akarsz gyújtani képzeld magad elé, hogy az újszülött babád is szívja a cigidet. Egy slukkot te, egyet ő.....
Ha így sem vagy képes letenni.... akkor no komment.
Osztálytársam a terhesség vége felé is dohányzott, ő is "csak" napi 2-3 szálat.
Hogy ettől-e, vagy nem azt nem tudom, de a lánya koraszülött lett, császározták, mert nem tudott tágulni rendesen.
Én nagyon elítélem a dohányzó kismamákat, anyukákat!!
5hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!