Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Okozott valakinek valami bajt...

Okozott valakinek valami bajt a cigi terhesen?

Figyelt kérdés
2012. márc. 27. 10:04
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
56%

IGEN OKOZHAT...és csúnya leszek...de azt mondom hogy aki terhesen dohányzik az meg is érdemli! Csak igazából azt kívánnám hogy ne a babának hanem az anyának legyen ilyenkor baja! Le lehet pontozni nem érdekel! De van egy ismerősöm aki a terhesség és szoptatás alatt végig dohányzott és a gyermek egy hetes korában elfelejtett levegőt venni, bölcsőhalál gyanús lett és kórházban kellett töltenie első heteit amit egészségesen egy "normális" anyuka mellett is tehetett volna otthon ha az időben gondolkodik!

Én 2 babát veszítettem el...egyikkel sem dohányoztam, de előtte igen! Most a 3.babával vagyok 13hetes de a cigit már több mint egy éve letettem!!!!!

2012. márc. 27. 17:41
 32/40 anonim ***** válasza:
78%
Gondolj a gyerekedre. Nem születhet meg ő úgy hogy már rá van szokva a nikotinra és még választást sem hagysz neki:/
2012. márc. 27. 20:19
 33/40 anonim ***** válasza:
84%
JÓÉG, kigondolja azt, hogy azért, mert lepontozza az olyan válaszokat, amelyek szerint árt a dohányzás, feloldozást ad a dohányzó kismamáknak??? Minek ilyet kérdezni egyáltalán? Igen, árt, kész, most komolyan ez ne legyen már vita tárgya!!!!!!!! Leszokni - akaraterő, ha nincs - ne várjatok hátbaveregetést.
2012. márc. 27. 21:31
 34/40 anonim ***** válasza:
50%
Igen utolsó, teljesen igaz, ennyi.
2012. márc. 27. 21:38
 35/40 anonim ***** válasza:
13%
Pfff inkább menjetek el magyar tanárhoz,hogy értelmezni tudjátok a kérdést és arra válaszoljatok! Nevetséges alacsony értelmi szintű banda :)
2012. márc. 27. 21:55
 36/40 anonim ***** válasza:
74%
:)))) Te vagy a legviccesebb a válaszolók közül, kedves utolsó... :))))
2012. márc. 27. 22:02
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
utolsó előtti, még mindig ezen vagy fennakadva? Jól van, neked elfogadjuk, ennyi telik tőled. Úgy látom nem tudsz olvasni, de nem baj, bár ez lenne a legnagyobb hiba. Vicces, h mindig csak az értelmi szintünkkel jössz. Bár én még ha szellemi fogyatékos lennék is magasan feletted állok erkölcsileg, mert én nem ártanék olyan dologgal a gyermekemnek soha, amiről tudom, hogy káros. Azt írtad, hogy nem tetted le a cigit, oké, de akkor meg örülj a szeremcsédnek és mostmár maradj csöndben! Jobb lenne ezt inkább mélyen elhallgatnod!
2012. márc. 28. 15:50
 38/40 anonim ***** válasza:
26%
Kedves utolsó! Én nem írtam,hogy nem tettem le a cigit! Sőt azt se írtam ,hogy cigiztem volna a terhesség alatt, sőt azt se írtam,hogy voltam e terhes!Mert még egyik sem történt meg. Én nem a saját tapasztalatomat írtam, hanem a közeli ismerősökét.
2012. márc. 28. 19:33
 39/40 anonim ***** válasza:
Akkor ezesetben azért bocsánatot kérek, összekevertelek a másik kismamával aki nem tette le, és egészséges lett mégis a babája. Így viszont, ha nem szültél még akkor végképp fogalmad sincs arról, hogy milyen érzés anyának lenni, remélem mire megtudod, változik a gondolkodásmódod és nem fogsz rágyújtani, addig viszont azt hisszem egyáltalán nem volna szabad a mi értelmi szintünket sértegetni, ha viszont anya leszel, akkor ott lesz a lehetőség, hogy a helyes utat válaszd. Remélem azt fogod, bár a kommentjeid alapján ebben nem vagyok biztos!
2012. márc. 28. 21:14
 40/40 anonim ***** válasza:
61%

A magyartanár szót egybe kell írni, okoska! Szóval hajrá, öltözhetsz és indulhatsz te is egy nyelvórára! :)

Szerintem dohányozz nyugodtan és majd meglátod! :)

Ketten is dohányoztak az ismerőseim közül, az egyiknek a 30. héten jött a baba. A másik ismerősöm kisfia asztmás, négyévesen többet volt eddig a szanatóriumban, mint otthon, de legalábbis a nyarakat és a teleket is ott tölti. Nem tudom, a cigitől van-e. De érdemes kipróbálni, nem?

Szóval hajrá, szívjátok a cigit!!!!!!!!!!!!

Üdv, Dóri

2012. márc. 30. 08:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!