Nem érdekel ,hogy lepontoztok egy piros kezecske lenyomásához nem kell valami magas értelmi szint. De ahhoz úgy látom igen ,hogy értelmezzétek a kérdést!
Okozott valakinek valami bajt a cigi terhesen!
Aki nem cigizett terhesség közben vagy nincs olyan ismerőse és nincs ebben tapasztalata akkor az maradjon csendben ,ne írjon! Mert amit írtok az nem válasz a kérdésre hanem mások sértegetése és provokálása.
2012. márc. 27. 14:08
22/40 anonim válasza:
14:07 -es ! Azért lettél lepontozva mert nem a kérdésre válaszoltál, ezáltal a válaszod nem hasznos! Érti?
Aki dohányzott az tud írni tapasztalatot a kérdésre és akár mennyire nem tetszik akkor is ő legalább a kérdésre válaszolt!
2012. márc. 27. 14:12
23/40 anonim válasza:
Kedves 19-es, amit írsz, orvosi szempontból legalább is mindenképpen - ne haragudj a kifejezésért - ostobaság. Terhesen dohányozni árt. Kész. Napi 1 szál is, napi 2 szál is, napi 3 szál is. A cigit letenni, a leszokáshoz segítséget kérni, effektív lépéseket tenni pedig kizárólag erő kérdése. És attól, hogy engem lepontoznak, még igaz, amit írok.
(Ismerek olyat, aki azt a pénzt, amit cigire költött volna félretette, és a 36. héten az egészet elköltötte babaruhára... Neki sem volt könnyebb leszokni, mint akárkinek...)
16. voltam.
2012. márc. 27. 14:13
24/40 A kérdező kommentje:
Na jó!!!Azok a kismamamák akik dohányoznak illetve dohányoztak terhességük alatt privibe írjanak!Veszekedni nem akarok,nem azért kérdeztem!Aki lepontoz az hagyjon!!!Köszönöm!
2012. márc. 27. 14:24
25/40 anonim válasza:
Jajjj de jóóóó hogy ezt minden héten megkérdezi valaki!!!!! IGENNNN okozhat, sok mindent és nem hiszem el, hogy ezt magadtól nem tudod. Bocsi az indulatért, de tényleg nem értem, hogy ezt valaki aki felnőtt, és gyermeket vár nem tudja magától, vagy az orvosától. Lehet még h azt várod, hogy "nem lehet szívd nyugodtan", ne szívd ártalmas, gondolj a gyermekedre. Az én ismerőseim között vannak olyanok akik szívták terhesen, eredmény: asztmás gyermek, hörgőszükületes, koraszülött gyermek.
2012. márc. 27. 14:34
26/40 anonim válasza:
Kedves 19-es sikerült magadból egy tökéletesen bugyuta választ kicsikarnod, pusztán azért mert te nem voltál elég erős ahhoz, hogy letedd a cigarettát. Gratula, nem megítélem azt aki nem teszi le, de nehogy már visszájára fordítsd a dolgot, hogy "szegény cigiző kismamák". Azért ezt te sem gondolhatod komolyan. Abszolú te vagy a provokatív és a szemellenzős. Jaaa és a statisztikai adatok rohadtul nem fognak számítani annak a kismamának, akinek véletlenül összejön a rendellenesség. Függetlenül attól, hogy a cigitől-e vagy sem, örök életében ott lesz a fejében, hogy mi lett volna ha leteszi a bagót. De nem tette le. Igen így is lehet, de ezt mélyen titkolnod kellene és nem felháborodni azokon, akik normálisan gondolkoznak és nem vállalják a kockázatot!
2012. márc. 27. 14:46
27/40 anonim válasza:
16-os,totál igazad van, de hagyd úgysem fogja az adást 19-eske, még jó, h szerinte a mi értelmi szintünkkel van baj.De én még ezt is elfogadom, viszont az értékrendünk az egész más.
2012. márc. 27. 14:53
28/40 anonim válasza:
Értetlen utolsó! Én nem ítéltem el aki letette, ha nem látnád írtam is ,hogy szerencsére egyre több kismama leteszi! De nem fogom a másik csoportot se elítélni! Normális emberi dolog ,hogy ne ítéljünk el embereket főleg akit nem ismerünk,hogy mit miért tesznek. Vagy próbálj segíteni ha akarsz vagy foglalkozz a saját életeddel!
A lepontozás és a beszólás azért volt, mert nem a kérdésre válaszoltok! Hogy nem lehet ezt megérteni?
2012. márc. 27. 14:55
29/40 anonim válasza:
Nem nagyon érdekel a lepontozás, de azt is írtad, hogy mennyi értelem kell a piros kezecske megnyomásához hát könyörgöm te nyomkodod úgy, hogy az ujjad már tuti zsibbad:D! De meg lehet érteni amit írsz képzeld ugyanis nem vagy egy bonyolult lélek, és senki nem ítélkezett mindaddig, míg te rögtön az elején fel nem léptél indulatosan és provokáló stílusban. De a tények, azok tények, a cigi IGEN MÁR NAGYON SOK VALAKINEK OKOZOTT BAJT! Tessék szószerint a kérdésre válaszoltam, hogy te is megértsd a választ!Így most jó!
2012. márc. 27. 15:12
30/40 anonim válasza:
A 20-as válaszoló megfogalmazta a véleményem, teljes mértékben. Én is le leszek pontozva, hisz nem ez a kérdés. :-)
Igen, valószínűleg a dohányzó kismamák feloldozást várnak és olyan válaszokat, hogy nem okoz kárt a cigi, ezzel akarják a lelkiismeretüket nyugtatni. Tényleg fura, hogy az értelmes, dohányzás ellenes válaszadók lettek lepontozva. Szerintem undorítóak a dohányos terhes nők, sőt azok is, akik a játszótér mellett pöfékelnek a gyerekek mellett. Igen, lenézem az olyanokat!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!