Mondanátok nekem diétát amit terhesen is lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Nem muszáj szabályszerű diétának lenni, inkább mit egyek és mit ne. Túlsúllyal rendelkezem. Teherbeesés előtt sikerült megszabadulnom 30 kilótól, de még így is maradt bőven. Volt baj a vérnyomásommal, nem szeretném ha újra jelentkezne valami.2012. márc. 28. 17:22
1/8 anonim válasza:
szerintem biztosabb, ha felkeresel egy dietetikust! Ő biztos el tud látni személyre szabott és hasznos tanácsokkal.
2/8 anonim válasza:
A cukros kismamáknak a szénhidrát diétát mondják. Én is a terhességem előtt sok kilótól szabadultam meg, és alapvetően hízékony vagyok. Én ezt a 180 g-os szénhidrát diétát csináltam, csak nem számolgattam a grammokat, hanem figyeltem hogy kenyeret, tésztát stb kerüljem (pont határértékes lett a cukorterhelésem és amiatt). Így 15 kg-ot híztam terhesség alatt, amiből szülés után összesen 3 kg maradt meg.
3/8 anonim válasza:
egyetértek!
én 175 grammos szénhidrát diétán vagyok, szintén terhességi cukor miatt, és eddig csak fogytam!
27h km
4/8 anonim válasza:
OFF, ne haragudj:)! Hogyan adtál le 30 kilót? Én szülés után vagyok, pont ennyi van rajtam és nem mozdul:(.
A ch-. diéta terhesség alatti alkalmazásáról én is jókat hallottam.
5/8 anonim válasza:
Az engem is érdekelne hogy hogy sikerült leadnod 30 kilót?
6/8 anonim válasza:
Fogyassz sok zöldséget, gyümölcsöt, ha lehet nyersen (ez a babának is jót tesz. Próbálj többször kevesebbet étkezni. Sok sikert és minden jót kívánok.
7/8 anonim válasza:
Az én dietetikusom azt javasolta, hogy minden nap egyek meg egy narancsot, vagy grapefruitot, vagy egy fél ananászt. Ha éppen nincs, vagy nagyon drága, akkor ugyanezek 100%-os gyümölcsléből úgy, hogy 1 dl gyümilé, 1 dl vízzel higítva. Én nagy nassolós vagyok, ezért én minden este ettem meg a grapefruitomat az ágyban. 38 hetes vagyok és 5 kilót híztam összesen.
8/8 anonim válasza:
Szia!Én is szénhidrát diétán voltam a terhességem alatt.1 kg. híztam a 9 hónap alatt,sajnos nagyon magas lett a cukrom,inzulinoztam magam naponta 3x,meg 180g. ch. diéta,napi 7x evés szinte percre pontosan,és minden héten kellett mennem kontrollra.:( Szerintem érdemes dietetikushoz fordulni,főleg ha már pocaklakód is van!:) Engem is érdekelne hogy hogyan fogytál annyit,már ideje lenne nekem is fogyózni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!