Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is szokott elképesztő...

Más is szokott elképesztő vagy furi dolgokat csinálni így terhesen?

Figyelt kérdés

Konkrétan arra gondolok, hogy én pl annyira intenzíven élem meg az álmaimat, hogy az elképesztő. Pl ma éjjel rosszat álmodtam és felordítottam. Na nem csak álmomban! :) Szegény férjem úgy megijedt, hogy menten kikapcsolta a tévét is és közben nézett rám hülyén. :) Szóval magamat is felriasztottam, meg rá is a frászt hoztam. Csak remélem a szomszédok nem hallották az oroszlánüvöltésem (panelban lakunk)! Mióta terhes vagyok, ez már nem az első olyan eset, hogy érdekesen kelek. Előtte nem nagyon volt ilyen, max annyi, hogy arra ébredtem, hogy nevetek. De hogy ennyire intenzíven megélni az álmokat! :)

Nektek vannak ilyen érdekes dolgaitok?

2009. ápr. 4. 15:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia, én ha ilyen intenzíven élem meg az álmom, akkor csak sírni szoktam, valamelyik nap nagyon rosszat álmodtam hogy elvitték a kisbabámat, és nem láthattam (visszatérő rémálom), és mikor felébredtem elkezdtek potyogni a könnyeim.. elég sokszor álmodok hülyeséget mostanában, de azt mondják ez a várandósság vele járója!

Üdv: 31 hetes kismama

2009. ápr. 4. 15:47
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Velem is ez van. Bár még csak a 16 hétben vagyok, de nagyon változatosakat szoktam álmodni. Egyszer azt álmodom, hogy idillikusan tologatjuk a babánkat a párommal, másnap este meg, hogy megcsal az anyukámmal. Ilyenkor forgolódok, felhívom ha épp nincs otthon és kész. De ha éjszaka nem dolgozik és ott alszik velem, nincs semmi baj.
2009. ápr. 4. 16:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a párom mesélte hogy álmomban kuncorászok :) És most a végelfelé, elképesztően idióta álmaim vannak. Némelyik ijesztő, mások egyszerűen csak képtelenek... sztem a felfokozott lelkiállapotunk miatt álmodunk össze-vissza, és biztos emiatt is van ha nevetünk vagy épp kiabálunk álmunkban :) Végülis életünk legnagyobb eseményét éljük épp...
2009. ápr. 4. 16:59
 4/9 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy nem vagyok ezzel egyedül. Már azt hittem, velem van a baj! :)

Látnotok kellett volna a férjem arcát az éjjel! :)

2009. ápr. 4. 17:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én nemrég egy rossz álom után nagyon rosszekedvűen ébredtem, majd kiabáltam, veszekedtem a férjemmel semmiségek miatt. persze nem győztem utána bocsánatot kérni...
2009. ápr. 4. 20:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem is érdekes álmaim szoktak lenni, de olyan nagyon-nagyon rossz még nem volt.

Ami számomra a "legizgalmasabb", amikor álmomban a férjemmel szeretkezek. Az igazat megvallva, mióta terhes vagyok, nem visszük túlzásba a dolgokat, de édesem szerencsére nem problémázik rajt. Pedig imádom őt, meg kívánom, de egyszerűen nem megy. Álmomban viszont eszméletlen jókat hancúrozunk, és nagyon intenzíven meg is élem :))) Nagyon élethű, sőt sokszor jobb, mint az igazi.

De álmodtam már olyat, hogy tök vékony volt a hasamon a bőr, és a kisfiam kikukucskált, pontosabban hozzáfeszült belülről, és tök látszott az arca. Úgy nézett ki, mint amikor valaki zacsit húz a saját fejére, és rá is feszíti. De nem volt ijesztő.

2009. ápr. 4. 21:56
 7/9 A kérdező kommentje:

Húúú...ilyen álmaim nekem is voltak. Mármint amikor szinte átlátok a pocimon. Volt olyan, amikor kinyúlt a kis kezével egy kis résen. Meg ennél érdekesebb is, de azt valahogy nem tudom megfogalmazni.

Meg nekem is szokott olyan álmom lenni, amiben orgazmusom van és már szinte úgy is ébredek fel. :) Mi sem szeretkezünk túl sűrűn. Valahogy én sem úgy állok hozzá. Kívánom a férjem, de hogy is mondjam, olyan lusta, vagy mi vagyok. :) Mindegy, a lényeg hogy jól viseli az én férjem is! :)

Köszi a válaszokat!

2009. ápr. 4. 22:05
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

21:56-os vagyok. Nem tudom mire gondoltál, hogy ennél érdekesebb, de ha nagyon bele akarok merülni, akkor én is tudok mondani érdekeset.

Pl. a múltkor olyat álmodtam, hogy ki tudtam venni őt a pocakomból, dajkáltam, szeretgettem, és visszatettem. Mint egy kiskengurut. Na, az már egy kicsit megdöbbentett, miután felébredtem. Álmomban tök természetesnek vettem, de ébren már fusztrált egy kicsit. Csak tudnám, miből születnek az ilyen álmok.

2009. ápr. 4. 22:14
 9/9 A kérdező kommentje:

Hát ez a pocakból ki, majd vissza, ez elég érdekes lehetett!

Nem tudom miért vannak ezek a furi álmok, talán a vágyainkat, félelmeinket vetítjük ki az álmainkba. Nem tudom. Olyan álmom is volt a kisfiammal, hogy pocakon keresztül vettem ki, olyan nem is tudom hogy, majd szaladgáltam a szomszédhoz, mert hogy ő orvos (hozzáteszem, nincs orvos szomszédunk), hogy koraszülött és mentsék meg, de közben meg semmi baja nem volt a babámnak, teljesen egészséges volt.

Érdekesek és hátborzongató tud lenni!

2009. ápr. 4. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!