Haj vágás terhesen. Miért ne?
Figyelt kérdés
Bocs a hülye kérdésért,de egy kicsit felhúztam magam a tegnap,és még ma is tart.Meg említettem sógornőmnek,hogy időpontot akarok kérni a fodrásztól erre ő kiborult,hogy terhesen nem szabad hajat vágatni,és annyira patogott,hogy teljesen kiakasztott.Nektek mi a véleményetek?2012. ápr. 3. 13:50
1/23 anonim válasza:
Azt nem mondta,hogy miért nem szabad???nagyon kíváncsi lennék az okára.... vagy van ilyen babona??? Egyébként simán vágathatsz :)
2/23 anonim válasza:
ez gondolom valami babona lehet, de még nem is hallottam róla
nem kell bedőlni neki
3/23 anonim válasza:
Üvegkalitkába nem akart még bezárni?
Gondolom ez is egy babona, vagy valami...nem tudom. A haj terhesen néha elég ramaty állapotba kerül, nehezebben kezelhető vagy jobban zsírosodik, már attól függ kire, miként hatnak a hormonok. De hogy ne lehessen hajat vágatni...
Majd kérdezd meg miért mondta, kíváncsi lennék rá.
4/23 anonim válasza:
Biztos csak valami idétlen babona, mert más ok nem jutott eszembe, hogy ne lehetne. Én is vagy 3-szor vágattam a hajam a terhesség alatt.
5/23 anonim válasza:
Én levágattam 38 hetesen. Semmi gond nem volt...
7/23 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondoltam,hogy húsvétra rendbe tetetem hajam akármi is legyen:)Először valami babonát mondott,de amikor látta,hogy erre nem vagyok kapható,olysmit mondott,hogy szülés után elkezd töredezni,meg hullani.Nekem úgy tünt le akar beszélni.Amúgy azt reméltem ti mondtok valami elfogatható magyarázatot.Mert ő hozzá nincs türelmem meg kérdezni:)
2012. ápr. 3. 14:02
8/23 anonim válasza:
Szülés után lehet valóban hullani kezd vagy töredezett lesz, de a hajvágásnak ehhez nincs köze.
Szerintem nyugodtan tedd rendbe a hajad, jól fog esni. :)
9/23 anonim válasza:
hát szerintem nem akar rosszabbul festeni nálad:) már ha jön a húsvét,meg a sok locsoló....én havonta jártam fodrászhoz mikor terhes voltam,ráértem:) ja és melír is volt,meg festés...azóta van egy tökéletesre hajazó 3,5 éves kisfiam! menj el fodrászhoz,aztán a sógornődhöz:)
10/23 anonim válasza:
ja és valóban,szülés után úgy 2-3hónappal iszonyat elkezdett hullani a hajam,ijesztően de elmúlt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!