Mindenkinek van fogadott orvosa?
Szia! Én fogadtam orvost, szerencsémre, mert voltak problémák a terhességem alatt. Amikor kórházban feküdtem, az ügyeletesek nem nagyon foglalkoztak a kismamákkal! 3-an voltunk a szobában, és volt olyan, hogy 50 másodperc alatt letudtak hármunkat! Direkt lemértük! Nekem megnyugtató volt, hogy van, akiben bízhatok, van, akit keressek, ha valami problémám van. De azért olvastam ellenpéldát is nagyon kedves ügyeletesről!
Minden jót, és nagyon boldog babavárást, szép szülést kívánok!
33 hetes kismama
Szia!
A 16. hétig én is úgy gondoltam, hogy nem kell a fogadott orvos. Minek fizessem? Aztán csak fogadtam, mert rájöttem így jobb lesz. Elegem lett abból, hogyha bármilyen kérdésem van, vagy csak megakarom tudni, hogy minden rendben van-e, nem tudok kihez fordulni. Mert ugye a kórházban a 12. héttől a 20. hétig látni sem akarnak stb... Még egy papírt is aláírattak, hogy addig nem fordulhatok hozzájuk csak vészhelyzetben. Én nem fogok minden találkozásnál fizetni a dokinak, csak amikor a magánrendelőjébe megyek. Több kismamától hallottam, hogy ők is úgy csinálják. Sajnos nagyon sok rossz élmény is van a fogadott orvosról, de vannak jó oldalai is. Például most mikor voltam a dokinál 30 percig csak velem foglalkozott, átnézett mindent rajtam és a kisbabámon. Hát végre nem "rugtak ki" 5 perc alatt a rendelésről.
Mindenki döntse el maga, hogy mit engedhet meg magának, és mi a jó neki!
Én sem vagyok "teltházas"...
17 hetes kismama
Nekem is van, de én más megyében szülök, mint ahova tartozom. Nekem fontos volt, de sok ismerősömnek nincs orvosa. Az első gyerekkel is volt.
Bár itt Szabolcsban nem mindegy, kihez mész.
A 2. válaszadónak üzenem,hogy igenis megengedhetem magamnak,hogy megbízzak EGY orvosban és,akinek adjak pénzt,cserébe tudom,hogy a babámmal biztos minden rendben van!
29 hetes kismami
Az utolsóelötti válaszolótol kérdezném, hogy ha nem fogadok dokit, akkor én már nem is bízhatok benne, hogy egészséges babám születik???
Szerintem aki nem fogad orvost, azt is ugyan úgy megvizsgálnak, mondjuk én csak saját tapasztalatról beszélhetek, de engem mindig megvizsgáltak, és maximálisan megvagyok elégedve a dokival akihez járok, még sem fizettem neki semmit.
Sziasztok. Nekem sincs fogadott orvosom. Én eddig nagyon meg voltam elégedve azzal az ellátással amit kapok a terhesgondozóban. Nekem vannak ismerőseim akik adtak pénzt és nem nagyon foglalkoztak velük a szülésnél. Ha minden rendben van akkor leginkább a szülésznő lesz ott végig velünk. Ha úgy döntök hogy valakinek adok pénzt, akkor esetleg ő lesz. Bár azt egyik orvos sem tudja előre, hogy adsz-e pénzt vagy nem.
27 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!