12 hetes Uh-n minden esetben észreveszik ha a babának van valami fogyatékossága, betegsége? Vagy csak utána?
Nagyon félek,nehogy Down-kóros vagy testi fogyatékos stb legyen a gyermekem. Nem szeretnék beteg gyereket világra hozni.
23L
Kedves kerdezo!
Mi a helyzet veletek? Remelem minden rendben a babaval es szepen fejlodik es legfokepp hogy semmi baja!
Elolvastam a hozzaszolasokat mert most megyek en is 12. Heti ultrahangra (elso babam) es en is nagyon felek ettol, annyi beteg gyerek van a vilagban.
En is szeretnem ha kiszurnek mindegyik betegseget mert egyertelmu hogy ha olyan baja lenne amit leirtal akkor en sem tartanam meg es szerintem ezzel nagyon sokan igy vannak azon a ket valaszolon kivul.
En sem gondolom hogy elet lenni neki agyban vegetalni es csovon keresztul etetni, kovezzen meg akinek ez igy jo elet.
Teljesen be vagyok parazva...
Szia! Köszi az érdeklődést, csodaszép :) makk egészséges pici fiam született aki kedden lesz fél éves :) Az egész terhességem szuper volt még magas vérnyomás se volt :) Csak uh-ra jártunk meg 24 hetesen voltunk 3/4 D -n amin lehetett mindenét látni. Ahhoz képest ,hogy sürgősségi császárt lett ,mert belekakilt a magzatvízbe és rátekeredett a köldökzsinór 9/10 lett az Agpar értéke. Ma már 69cm 7560g és örökmozgó ,este nem alvó kisfiú!
Nyugodjál meg ,minden rendben lesz!Tudom könnyű mondani. Én először attól féltem,hogy megint elvetélek, majd ettől, utána ,hogy kora szülött lesz majd azt hittem már ki sem akar jönni :) (12 órát vajúdtam)
Én egész nap jöttem mentem ettől függetlenül , azt ettem amit kívántam és azt is ittam ettől nem féltem,hogy bármilyen negatív hatása lenne a picire.
Sok egészséget és már most boldogságot a picihez! Írj majd,hogy mi volt :) És élvezd ki minden percét ,mert egyre jobb és szebb lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!