12 hetes Uh-n minden esetben észreveszik ha a babának van valami fogyatékossága, betegsége? Vagy csak utána?
Nagyon félek,nehogy Down-kóros vagy testi fogyatékos stb legyen a gyermekem. Nem szeretnék beteg gyereket világra hozni.
23L
Köszönöm mindenkinek, azt az egy válaszadót kivéve!
Nem értem ,hogy lehetnek ilyen emberek. Olvasgatok itt nagyon sok dolgot és olyan könnyen dobálóznak,hogy nem való gyerek neki stb. meg mindennek lehordják egymást. Most én is megkaptam és nagyon felbosszantott,mert 23 évesen még most sem értem ,hogy lehetnek ilyen emberek.
Ezt nem értem! Miért kell a kérdezőt leszólni??? És mi az, hogy nem érett meg az anyaságra? Annyira felháborító az ilyen hozzászólás? Feltett egy kérdést, ami ha nem tetszik ne válaszolj rá!
Én sem tartanám meg, ha kiderülne, hogy nagy baja van. Nem azért mert nem vagyok felelősségteljes, hanem mert a baba inná meg a levét. Az én testvérem is mozgássérült, és látom mit meg szenved ő is és a család is emiatt. Aki nincs benne az is el tudja képzelni, mivel jár egy nem egészséges baba!
2. voltam.
9-es vagyok. Szépen kiforgattad, amit írtam.
Megpróbálom érthetőbben. Egyetértek azzal, hogy kiszűrjék a betegségeket, amiket lehet. Mindenki egészséges gyereket akar, ez egyértelmű. De az is tény sajnos, hogy benne van a pakliban, hogy nem lesz egészséges, mert van olyan betegség amit nem lehet kiszűrni. Ha ezt nem fogadod el, ne akarj gyereket, mert ez egy olyan tény, amin nem lehet változtatni. Ha megsértődsz rajta, ha dühöngsz, akkor sem! Ez van.
"egyből a korionbiopsziát vállaltam,mert az 100%-os"
Ez nem igaz, nem kéne ezzel hitegetni senkit. Nem szűrnek minden genetikai jellegű betegségre, csak a leggyakoribbakra, vagy ha konkrétan keresnek valamit, pl a családban előfordult valami kromoszómarendellenesség, akkor azt nézik, de minden betegségre lehetetlen szűrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!