Milyen gyakran szeretkeztek terhesség alatt, és a párotok belétek élvez?
Írjatok meg légszíves a korotokat és a terhesség korát is!
Köszi!
Kedves 7. válaszoló. Akkor mi a manóval lehet összeegyeztetni? :) Egyik nélkül nincs a másik. Mosolyogtam azért a válaszodon. :)
De hogy válaszoljak is, 9. hétben vagyok, napi szinten szexelünk, és van, hogy gumit húz, hogy ne kenjen össze. De alkalomfüggő. :)
Szia
Mi sajnos nem szeretkezhetünk, orvos tiltotta meg, mert a 14. héten elkezdtem vérezni. Szerencsére minden rendben! A férjem megértő. Amúgy sem kívánom a szexet, de természetesen őt kényesztetem hetente többször is. :)
34 éves vagyok 2. babát várom és még nagy is kicsi, ezért heti 1-2 alkalommal vagyunk együtt.
Az 1. babánál heti 5 volt:(
28 hkm
Masodik babankat varjuk,20 hetes vagyok es hetente kb ketszer vagyunk egyutt. Mindig bennem megy el.
Az elso terhessegemnel tobbszor voltunk egyutt es akkor is mindig bennem ment el.
23 eves vagyok
Szia!
31 éves vagyok, második terhességem már a 30. hétben járok.
Az a tapasztalatom, mindenki érzi kívánja-e a sexet. Mindkét terhesség alatt volt sexuális életünk hol sűrűbb, hol ritkább a vége felé kicsit kellemetlenebb a dolog. Semmi gond nincs abból ha beléd élvez.Nálunk is változó:)
Élvezzétek az életet.Minden jót nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!