Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen gyakran szeretkeztek...

Milyen gyakran szeretkeztek terhesség alatt, és a párotok belétek élvez?

Figyelt kérdés

Írjatok meg légszíves a korotokat és a terhesség korát is!

Köszi!

2012. márc. 31. 10:00
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
71%

szinte naponta szeretkeztünk (3 terhesség)és belémélvezett (mert én azt szeretem ha együtt van orgazmusunk).

az utolsó terhességnél 43éves voltam,most 2 éves a baba

2012. márc. 31. 10:29
 2/27 anonim ***** válasza:
50%
Én 23éves vagyok,és 22hetes terhes. 3.babánkat várjuk. Előző terhességeimmel rendszeresen szeretkeztünk és" belém élvezett". Most nem szeretkezünk, orvos szerint lehetne,de eleinte utrogestant kaptam,mert rózsaszínes maszatolásom volt.. Szoktam görcsölgetni és már vesztettem el egy csöppséget úgyhogy most egyáltalán nem vagyunk együtt úgy. Nem is hiányzik. Várjuk a babánkat nagyon.
2012. márc. 31. 10:37
 3/27 anonim ***** válasza:
97%
Első gyermekünket várom, most 24 vagyok! Heti rendszerességgel van szexuális életünk, és bennem megy el!
2012. márc. 31. 11:21
 4/27 anonim ***** válasza:
95%
Bocs az lemaradt h 26 hetes vagyok!
2012. márc. 31. 11:21
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
hétfőn töltöm be a 30 hetet,hetente egyszer szeretkezünk.(nincs időnk többször)belém szokott élvezni
2012. márc. 31. 13:02
 6/27 anonim ***** válasza:
94%
Szia, én 26 éves vagyok a párom 38 és 16+3 hetes vagyok, mi hetente 1szer 2szer vagyunk együtt, de ez előtte is így volt mert sokszor fáradtak vagyunk vagy későn érünk haza... Mindenesetre nálam minden rendben van, de mivel a doki azt mondta hogy ne élvezzen belém mert úgy a spermák görcsölést okoznak és az egyrészt kellemetlen másrészt veszélyes is lehet...ezért azóta így vagyunk együtt. Nekem jobb mert így tovább kontrollálja magát és így tovább tart az élvezet , hát neki annyira nem kényelmes... Viszont azóta tényleg nem görcsölt a hasam egy picit sem és soha nem volt még egy pici rózsaszín vagy barna maszat sem :)
2012. márc. 31. 13:41
 7/27 anonim ***** válasza:
6%
mi nem szexelünk. a várandósság szent dolog,a szexszel nem egyeztethető össze. ráérünk majd utána.most a babavárás az első.
2012. ápr. 5. 15:06
 8/27 anonim ***** válasza:
40%
24 éves vagyok és 12 hetes terhes, nem szexelünk, a férjem szerint undoritó terhesen s egy ilyennek szüljek?????!!!!!!!!!!!4
2012. ápr. 5. 15:35
 9/27 anonim ***** válasza:
45%
kedves utolsó! mióta vagytok együtt a pároddal?
2012. ápr. 5. 17:05
 10/27 anonim ***** válasza:
66%
és te kérdező?ti milyen gyakran vagytok együtt?hány hetes vagy?
2012. ápr. 5. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!