Veszélyeztetett terhesség miatt azonnali táppénzre küldtek, és próbaidő alatt kirúgtak a munkahelyemről. Most egy fillér jövedelmem nincs-sehonnan. Akárhova megyek segítségért, támogatásért sehol nincs segítség! Most mi lesz?
Én teljesen megértelek. De a véleményem azért elmondanám.
Próbaidősen bejelenteni, hogy terhes vagy... háát... az Én munkahelyemen sem örültek volna túlzottan. Szinte még ott sem dolgoztál, máris "otthagytad" őket. Kirúgni nem kellett volna, de azért Én ezen sem csodálkoznék. Felvettek, dolgoztál pár hetet, majd eljöttél. Fel kell venniük helyetted valakit, plusz neked táppénzt fizetni.... egyszerűbbnek gondolták ha kirúgnak, mert próbaidő alatt ezt megtehetik simán...
Nem egyszerű a helyzeted, de gondolom van párod, van a gyereknek apja, családod... szóval éhen nem fogsz halni gondolom....
Én teljesen megértelek ugyanebben a helyzetben voltam.
Engem is próbaidő alatt rúgtak ki.Akkor voltam 7 hetes terhes.Próbáltam elhelyezkedni persze nem vettek fel sehova.
Hát ilyen Magyarország.
Te mennyi idős terhes vagy?
Elöző vagyok.
Egyébként terhes vagyok Én is, 12hetes múltam.
Április végéig dolgozom (fönőkömmel közös megegyezés, mert ennyi idő alatt talál a helyemre egy másik embert). Azért ennyi munkát vállaltam csak, mert sok mászkálással, kocsikázással, számítógépezéssel, papírmunkával és idegeskedéssel jár a munkám.
Tisztában vagyok vele, hogy mennyi táppénzt fogok kapni.
Azért mertük bevállalni a babát, mert egyrészt a párom nem keres rosszul, másrészt az Én táppénzem is több mint a semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!