Milyen gyakran szeretkeztek a terhesség alatt?
Változott valami, mióta terhes lettél?
Kort írjatok légyszi! Köszi!
31/Nő
Változó volt, mindkét terhességemnél.
Kezdeti hetekben az állandó hányinger miatt nagyon keveset, a vége fele elővigyázatosságból nem, illetve úgy voltunk vele, hogy "már mégse..." :)
Szóval, úgy 2 hónapos koromtól "újra", a 7. hónap végéig.
Első terhességemnél 24 voltam, másiknál 27.
28/N (férjem 33) :)
Az első trimeszterben folyton hánynom kellett, rosszul voltam, és állandó kimerültséggel küzdöttem. Így abban az időszakban nem túl gyakran. Utána egészen a 29. hétig heti 2-3 alkalommal, de a 29. héten elkezdtem nyílni, és óvatosságra lettünk intve. Így maradt a heti egy.
Mostanában már szabad a szex, csak az a baj, hogy estére elfáradok, bekeményedik kicsit a pocim is, és az nem kényelmes. De amikor reggel nem kell a férjemnek dolgozni menni, na akkor mindig van szex (hetente kb.2-szer), mert reggel mindig jól vagyok. :)
35 hetes kismama
első gyereknél 26 voltam. semmi panaszom nem volt a terhesség alatt. 0. héttől a 38. hétig havi alkalommal kb 2-3 alkalommal beértük.
második babával zavartalan terhesség. 28 éves voltam. 0-36. hétig. semmi nem változott a szeretkezés terén, max a kényelmetlenebb pozitúra.
Szia!
En nem voltam hanyos, az elso trimeszterben sokszor voltunk egyutt, aztan amikor megmozdult a baba, kenyelmetlennek ereztem a helyzetet, mire hozzaszoktam a gondolathoz, addigra mar nott a pocim is, akkor mar apa erezte furanak az egeszet, ugyhogy az utolso 2 trimeszterben osszesen 2 alkalommal voltunk egyutt.
25/N
Eleinte még heti , max 2 alkalom volt, de nekem annyira lecsökkent a libidom hogy nagyon nehezen tudtunk engem rávenni az összebújásra. Valahogy nem tudom elengedni, hogy ott van bent a kisbaba, akit meg kell védenem. Volt, hogy még kedvem is volt, de egyszerűen nem ment. Most olyan 2-3 hetente 1x van, sajnos. Előtte nem volt gond a libidommal, remélem majd ez is visszaáll.
32 hetes 28 éves
Én veszélyeztetett voltam előző vetélés miatt, úgyhogy nagyon ritkán voltunk "úgy" együtt. Talán összesen 5 alkalommal a pocakos időszak alatt. Viszont egyéb más módon kényeztettük egymást természetesen, csak nálunk maga az aktus maradt ki.
29/Nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!