Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vegefele jaro kismamik, ti is...

Vegefele jaro kismamik, ti is turelmetlenek vagytok? Hogy erzitek magatokat?

Figyelt kérdés

20.-ra vagyok kiirva de mar minden pillanatba szulni szeretnek.Mar nagyon varom h lassam a kislanyomat.

Raadasul nagyon vizesedek,kemenyen joslozok, aludni sem birok mar es gyomorsav problemam is van.

A melegtol is szenvedek...

Ti hogy vagytok?Probalkoztok vmi modszerrel?Nalunk eddig a szex nem jott be,ma viszont megyek lepcsozni:)

2009. jún. 15. 17:13
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Utolso valaszolo:Neked milyen szinu-allagu a nyak dugod?
2009. jún. 15. 19:53
 12/16 A kérdező kommentje:
Illetve a 18:54-es valaszadotol kerdezem,bocsi.
2009. jún. 15. 19:53
 13/16 anonim ***** válasza:

Én 17-re vagyok kiírva, de semmi jele, hogy szeretne kibújni. Egyetlen jóslóm sem volt még, a nyákdugó távozását sem vettem észre, ha egyáltalán már távozott.

A lábam nem vizesedik, úgyhogy a menéssel semmi problémám, csak állandóan aludhatnékom van.

Egyetlen jele a dolognak, hogy ma este le kellett vennem a gyűrűimet, mert bedagadtak az ujjaim.

Az NST-n semmi jele sincs egyetlen pici fájásnak sem.

A doki ma megvizsgált, de azt mondta, hogy ő még nem látja, hogy mikor akar kibújni a pocaklakó.

Úgyhogy én még türelmesen várok.

Kitartás!!!

2009. jún. 15. 21:32
 14/16 A kérdező kommentje:

Kedves elozo:

Ne aggodj,attol h nem erzel meg semmit attol szulhetsz hamarosan.

Anyukamnak egy db josloja sem volt sem velem se a noveremmel,megis mind a ketten csak 1 napot kestunk.:)

En a 33.het ota joslozok de meg nem bujt ki a draga.

Amugy a vizesedes az mar jo jel.

Mindenkinek szep es konnyu szulest es egeszeges babat kivanok!!!!

2009. jún. 15. 23:53
 15/16 anonim ***** válasza:

Hali!Én még bőven odébb vagyok csak arra irnék,h azt hallottam,h a gyógyszertárban lehet kapni olyan betétet ami csak akkor szineződik el,ha a magzatviz szivárog!érdemes venni és kipróbálni,szerintem

28hetes kismami

2009. jún. 16. 00:33
 16/16 anonim ***** válasza:
18:54-es vagyok.Nekem rózsaszínes kocsonyás a nyákdugóm.Apró darabokban távozgat.
2009. jún. 16. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!