Vegefele jaro kismamik, ti is turelmetlenek vagytok? Hogy erzitek magatokat?
20.-ra vagyok kiirva de mar minden pillanatba szulni szeretnek.Mar nagyon varom h lassam a kislanyomat.
Raadasul nagyon vizesedek,kemenyen joslozok, aludni sem birok mar es gyomorsav problemam is van.
A melegtol is szenvedek...
Ti hogy vagytok?Probalkoztok vmi modszerrel?Nalunk eddig a szex nem jott be,ma viszont megyek lepcsozni:)
Én 17-re vagyok kiírva, de semmi jele, hogy szeretne kibújni. Egyetlen jóslóm sem volt még, a nyákdugó távozását sem vettem észre, ha egyáltalán már távozott.
A lábam nem vizesedik, úgyhogy a menéssel semmi problémám, csak állandóan aludhatnékom van.
Egyetlen jele a dolognak, hogy ma este le kellett vennem a gyűrűimet, mert bedagadtak az ujjaim.
Az NST-n semmi jele sincs egyetlen pici fájásnak sem.
A doki ma megvizsgált, de azt mondta, hogy ő még nem látja, hogy mikor akar kibújni a pocaklakó.
Úgyhogy én még türelmesen várok.
Kitartás!!!
Kedves elozo:
Ne aggodj,attol h nem erzel meg semmit attol szulhetsz hamarosan.
Anyukamnak egy db josloja sem volt sem velem se a noveremmel,megis mind a ketten csak 1 napot kestunk.:)
En a 33.het ota joslozok de meg nem bujt ki a draga.
Amugy a vizesedes az mar jo jel.
Mindenkinek szep es konnyu szulest es egeszeges babat kivanok!!!!
Hali!Én még bőven odébb vagyok csak arra irnék,h azt hallottam,h a gyógyszertárban lehet kapni olyan betétet ami csak akkor szineződik el,ha a magzatviz szivárog!érdemes venni és kipróbálni,szerintem
28hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!