Vegefele jaro kismamik, ti is turelmetlenek vagytok? Hogy erzitek magatokat?
20.-ra vagyok kiirva de mar minden pillanatba szulni szeretnek.Mar nagyon varom h lassam a kislanyomat.
Raadasul nagyon vizesedek,kemenyen joslozok, aludni sem birok mar es gyomorsav problemam is van.
A melegtol is szenvedek...
Ti hogy vagytok?Probalkoztok vmi modszerrel?Nalunk eddig a szex nem jott be,ma viszont megyek lepcsozni:)
Én a 26t várom, de már elegem van:S
Egy hónapja szenvedek hol jobban hol kevésbé megfázással, amit "nem tudnak" kezelni, mert terhes vagyok.
Lassan kézen járni lenne kényelmesebb-vagyis tegnap óta a kezem is tiszta víz- így a mosdba való séta is szenvedés, mert a vizes láb tud fájni:S:S:S a jóslókból elegem van, mert folyton "becsapnak" ráadásnak annyi a váladékom, és olyan vizes, hogy néha azt hiszem magzatvíz:S
A lépcsőzésben nem hiszek, tegnap létrán mászkáltam:D és semmi hatása:S Babóca max örült neki, hogy anyája a szobácskáját csinosítja.:S:D
"SZEDJÉKKI!!"
Koszi a valaszokat Lanyok!
Ezek szerint nem csak en vagyok megkergulve:)
Igen,tudom milyen dagadt labbal maszkalni:).
Mondjuk en nem birok megulni a fenekemen.Mindig csinalnom kell valamit:).
Elso valaszolo:amugy tisztara ugy vagyok mint te.
En is azon parazok nehany napja h biztos nem magzatviz ami belolem folyik?Mert olyan nedves vagyok alul.
De gondolom akkor nem csak pisilesnel lenne.
Én 28-ra vagyok kiírva.Már én is türelmetlenül várom a kislányomat.
Nagyon szeretnék már szülni, bár félek tőle.
A lábam fáj, vizesedik, de már nagyon.Sokszor és régóta jóslózom, egyre jobban fáj.Savam nekem is van, de szerencsére mintha már elmúlt volna vagy 2 napja, bár szerintem a pocim is lejjebb van már.Na meg a nyákdugóm is távozgat.
eddig még semmivel nem próbálkoztam.Veszélyeztetett voltam, így már régóta nem szexeltünk, már nem is menne nagy pocival:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!