Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vegefele jaro kismamik, ti is...

Vegefele jaro kismamik, ti is turelmetlenek vagytok? Hogy erzitek magatokat?

Figyelt kérdés

20.-ra vagyok kiirva de mar minden pillanatba szulni szeretnek.Mar nagyon varom h lassam a kislanyomat.

Raadasul nagyon vizesedek,kemenyen joslozok, aludni sem birok mar es gyomorsav problemam is van.

A melegtol is szenvedek...

Ti hogy vagytok?Probalkoztok vmi modszerrel?Nalunk eddig a szex nem jott be,ma viszont megyek lepcsozni:)

2009. jún. 15. 17:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Én a 26t várom, de már elegem van:S

Egy hónapja szenvedek hol jobban hol kevésbé megfázással, amit "nem tudnak" kezelni, mert terhes vagyok.

Lassan kézen járni lenne kényelmesebb-vagyis tegnap óta a kezem is tiszta víz- így a mosdba való séta is szenvedés, mert a vizes láb tud fájni:S:S:S a jóslókból elegem van, mert folyton "becsapnak" ráadásnak annyi a váladékom, és olyan vizes, hogy néha azt hiszem magzatvíz:S

A lépcsőzésben nem hiszek, tegnap létrán mászkáltam:D és semmi hatása:S Babóca max örült neki, hogy anyája a szobácskáját csinosítja.:S:D

"SZEDJÉKKI!!"

2009. jún. 15. 17:25
 2/16 anonim ***** válasza:
szia!nekem még 3 hetem van de rettenetesen türelmetlen,dilis és ingerült vagyok nem birom a meleget sem és én is mennék már szülni.De ez igy volt az előzző terhességemnél is,meg mertem volna esküdni hogy előbb szülök és túlhordtam a lányomat...:)sok kitartást és könnyű szülést kivánok.üdv 37 hetes km
2009. jún. 15. 17:26
 3/16 anonim ***** válasza:
17:26-os vagyok.a lépcsőzés nem rossz ,a lányomat én is azzal könyörögtem ki:) 5 percesekkel mentem be a kórházba ,aztán fél napig semmi fájás, de a lépcsőzés megtette a hatását.:)
2009. jún. 15. 17:28
 4/16 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat Lanyok!

Ezek szerint nem csak en vagyok megkergulve:)

Igen,tudom milyen dagadt labbal maszkalni:).

Mondjuk en nem birok megulni a fenekemen.Mindig csinalnom kell valamit:).

2009. jún. 15. 17:46
 5/16 A kérdező kommentje:
A lepcsozest azert kiporobalom.Proba-szerencse:)
2009. jún. 15. 17:47
 6/16 anonim válasza:
Szia! Nekem 3 hetem van még hátra, szerencsére nincs semmi különösebb panaszom. Szóval nem irigyellek. Viszont sógoroméknál pár napja született meg a babájuk, és ettől még inkább azt érzem, hogy jajj már én is szeretném a kezemben tartani!!! Jó persze, örülök neki, de senki nem érti, hogy így még nehezebb a várakozás.
2009. jún. 15. 17:50
 7/16 A kérdező kommentje:

Elso valaszolo:amugy tisztara ugy vagyok mint te.

En is azon parazok nehany napja h biztos nem magzatviz ami belolem folyik?Mert olyan nedves vagyok alul.

De gondolom akkor nem csak pisilesnel lenne.

2009. jún. 15. 17:53
 8/16 anonim ***** válasza:

Én 28-ra vagyok kiírva.Már én is türelmetlenül várom a kislányomat.

Nagyon szeretnék már szülni, bár félek tőle.

A lábam fáj, vizesedik, de már nagyon.Sokszor és régóta jóslózom, egyre jobban fáj.Savam nekem is van, de szerencsére mintha már elmúlt volna vagy 2 napja, bár szerintem a pocim is lejjebb van már.Na meg a nyákdugóm is távozgat.

eddig még semmivel nem próbálkoztam.Veszélyeztetett voltam, így már régóta nem szexeltünk, már nem is menne nagy pocival:-))

2009. jún. 15. 18:54
 9/16 anonim ***** válasza:
En jun.21-re vagyok kiirva. Napi 1 hosszabb setat szoktam tenni, mert nem vizesedek. Sok a folyasom es a joslo fajasok is be be figyelnek, de ami nagyon faj az a huvelyembe nyilallo fajasok.Nezem az arcom hatha latom az odemas valtozasokat, de semmi...Es kozben imadkozom h addig az aranyerem mar ne gyulladjon be, mert minden 5hetben kijon, es most esedekes!Ahhoz kepest h koraszulessel riogattak a dokik, a 40.hetben jarunk. A dokim szerint a heten szulunk, ez ugye nem ujdonsag, es ugy siettetnem mar a kicsit! Enekelem h csiga biga gyere ki, hatha segit....Kitartas mar nincs sok! :))
2009. jún. 15. 19:52
 10/16 anonim ***** válasza:
szia!Én jul.17-re vagyok kiirva de már nagyon meg szeretném szülni a picikémet.Nagyon nehéz már mozogni és ez a meleg....de jol vagyok semmi bajom:)könnyű szülést:)
2009. jún. 15. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!