Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti milyen koffeinmentes kávét...

Ti milyen koffeinmentes kávét isztok? Mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Én eddig Douwe Egberts-et vettem, ami a Reálban kb. 700 Ft volt. Elfogyott, mentem, hogy veszek megint de már nem volt. A Sparban meg a Tescoban 1100 Ft körül van. Az szerintem nagyon sok. Valami mást tudnátok ajánlani?
2012. márc. 30. 11:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én Inka kávét iszom, ez instant, tehát már főzni sem kell.

Ez az:

[link]

Én az Intersparban szoktam venni, de szerintem a Pennytől kezdve a Tescoig mindenütt van.

2012. márc. 30. 11:54
 2/11 anonim ***** válasza:
Szia! Én is instant kávét iszok. 60%cikória 40%kávé, szerintem finom. Bár sok dolgot nem veszek a Lidl-ben, de ezt igen.
2012. márc. 30. 12:18
 3/11 anonim ***** válasza:

Én a helyi kisboltban szoktam venni, ilyen nescafé utánzatot. Mokate a neve, 3in 1. Nagyon finom, 28 db van egy csomagban, 900 ft körül szokott lenni, de akciósan most 690-ért vettem.

Nem igazán koffeinmentes, de nagyon minimális van benne, ha jól emlékszem 8%

2012. márc. 30. 12:26
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Aldiban lehet kapni saját márkás koffeinmentes kávét, nem veszem észre a különbséget ízben, csak hatásban :D
2012. márc. 30. 12:27
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megnézem amiket ajánlottatok! :)
2012. márc. 30. 13:08
 6/11 anonim ***** válasza:
Én most próbáltam ki az IKEA koffeinmentes verzióját. Nagyon finom és kb. 700 Ft-ba kerül. Előtte a Douwe Egberts koffeinmentesét ittuk, ami viszont kb. 900 Ft körül mozog manapság.
2012. márc. 30. 15:23
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én a Maci kávét:) Tejjjel mint ovis koromban, olyan jól esik:)))))
2012. márc. 30. 22:49
 8/11 anonim ***** válasza:

A klasszikus koffeinmentes kávé rosszabb mintha koffeinest innál (elég sok dolgon átmegy az mire kivonják belőle a koffeint....)

akkor "maci" kávét vagy cikória kávét igyál

1 csésze kávé amúgy még egészséges is (2-vel sem lesz bajod) a többel van a gond.

én elájulok a kávé nélkül(meg is történt, pedig nem voltam terhes), hisz kávéval 90/60 vérnyomásom:)

instant kávékban amúgy sokkal alacsonyabb a koffein mennyisége, mint a főzött kávéban, ha szereted.

2012. márc. 31. 10:07
 9/11 anonim ***** válasza:

8-as vagyok

hogy cikkekkel alátámasszam:

[link]

[link]

a lényeg hogy 300 mg-nál ne fogyassz többet, az 2 ERŐS presszó

az otthon főzöttből 3 is belefér, de 1-nél többet senkinek nem tanácsolnék, ha kismama...

2012. márc. 31. 10:15
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem 1-2 koffeines kávé naponta belefér, ha ezt nem szeretnéd, inkább cikória (pl. Maci, Cikorina). A koffeinmentes kávék nagyon egészségtelenek, mivel egy vegyszerrel kezelik.
2012. márc. 31. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!