Ti milyen koffeinmentes kávét isztok? Mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Én eddig Douwe Egberts-et vettem, ami a Reálban kb. 700 Ft volt. Elfogyott, mentem, hogy veszek megint de már nem volt. A Sparban meg a Tescoban 1100 Ft körül van. Az szerintem nagyon sok. Valami mást tudnátok ajánlani?
Én az Intersparban szoktam venni, de szerintem a Pennytől kezdve a Tescoig mindenütt van.
2012. márc. 30. 11:54
2/11 anonim válasza:
Szia! Én is instant kávét iszok. 60%cikória 40%kávé, szerintem finom. Bár sok dolgot nem veszek a Lidl-ben, de ezt igen.
2012. márc. 30. 12:18
3/11 anonim válasza:
Én a helyi kisboltban szoktam venni, ilyen nescafé utánzatot. Mokate a neve, 3in 1. Nagyon finom, 28 db van egy csomagban, 900 ft körül szokott lenni, de akciósan most 690-ért vettem.
Nem igazán koffeinmentes, de nagyon minimális van benne, ha jól emlékszem 8%
2012. márc. 30. 12:26
4/11 anonim válasza:
Aldiban lehet kapni saját márkás koffeinmentes kávét, nem veszem észre a különbséget ízben, csak hatásban :D
2012. márc. 30. 12:27
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megnézem amiket ajánlottatok! :)
2012. márc. 30. 13:08
6/11 anonim válasza:
Én most próbáltam ki az IKEA koffeinmentes verzióját. Nagyon finom és kb. 700 Ft-ba kerül. Előtte a Douwe Egberts koffeinmentesét ittuk, ami viszont kb. 900 Ft körül mozog manapság.
2012. márc. 30. 15:23
7/11 anonim válasza:
Én a Maci kávét:) Tejjjel mint ovis koromban, olyan jól esik:)))))
2012. márc. 30. 22:49
8/11 anonim válasza:
A klasszikus koffeinmentes kávé rosszabb mintha koffeinest innál (elég sok dolgon átmegy az mire kivonják belőle a koffeint....)
akkor "maci" kávét vagy cikória kávét igyál
1 csésze kávé amúgy még egészséges is (2-vel sem lesz bajod) a többel van a gond.
én elájulok a kávé nélkül(meg is történt, pedig nem voltam terhes), hisz kávéval 90/60 vérnyomásom:)
instant kávékban amúgy sokkal alacsonyabb a koffein mennyisége, mint a főzött kávéban, ha szereted.
a lényeg hogy 300 mg-nál ne fogyassz többet, az 2 ERŐS presszó
az otthon főzöttből 3 is belefér, de 1-nél többet senkinek nem tanácsolnék, ha kismama...
2012. márc. 31. 10:15
10/11 anonim válasza:
Szerintem 1-2 koffeines kávé naponta belefér, ha ezt nem szeretnéd, inkább cikória (pl. Maci, Cikorina). A koffeinmentes kávék nagyon egészségtelenek, mivel egy vegyszerrel kezelik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!