Kismamik? Kávéztok? Mennyit isztok egy nap?
3 in 1 kávét szoktam inni 2 "bögrével" egy nap, (kb 1-1.5 dl, tehát nem tömény).
Szabad, vagy egyáltalán ennyi belefér???
Én kávéztam(már nem vagyok kismama). Rendes feketét ittam minden reggel,egy pici kávétejszínnel. Volt hogy délután is,de ez nem mindig. Reggel nem tudtam volna magamhoz térni kávé nélkül!
Az orvosom soha nem mondta hogy nem lehet. Ennyit nyugodtan megihatsz!
Az első 4 hónapban a szagától is rosszul voltam.. :)
Félidőtől meg eszméletlenül kívántam. Napi 1-2 tejeskávét ittam én is, nescaféból, tehát az is elég gyenge volt.
A babának semmi baja nem lett tőle, már 11 hónapos. :)
én a terhesség kezdetén egészen a 12-15 hétig nem kívántam... aztán reggelente megittam egy kávéspohárnyi La Festa cappucino-t. Ez kb 3-4 hétig tartott... azóta újra elmúlt a kávé-kívánás...
33 h km
Én a terhességem előtt minden nap rendszeresen kávéztam,mert ha nem ittam reggel felkelés után akkor egész nap rettentően fájt a fejem. Aztán amikor kiderült hogy babát várok rögtön átálltam a koffeinmentes változatra.Féltem is hogy mindig fájni fog majd a fejem, de szerencsére nem. Azóta egy 3 hónapos gyönyörű kislány boldog anyukája vagyok és még most is csak capuchinót iszok reggelente.
Szerintem nem kell megvonni magadtól ha jól esik,csak mértékkel kell fogyasztani. A 3 in 1 amúgy sem erős!!!!Legfeljebb idd sok tejjel arra úgyis szüksége van most a szervezetednek.
Boldog babavárást és jó egészséget mindkettőtöknek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!