Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit isztok a reggeli kávé...

Mit isztok a reggeli kávé helyett?

Figyelt kérdés
2011. dec. 8. 13:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Reggeli kávét:)

A doki szerint napi egy kávé nem árt meg, én meg anélkül a fejemet sem találnám meg.

2011. dec. 8. 13:34
 2/15 anonim ***** válasza:

Kávét vagy teát iszom reggelente, amit épp megkívánok

(3. babás 18 hetes)

Ha rosszul vagy tőle, az persze más tészta. Akkor azt kell inni, amit meg tudsz (meg egyébként is!)

Egyik terhességem alatt csak hidegen tudtam meginni a kávét. :o)

2011. dec. 8. 13:34
 3/15 anonim ***** válasza:
Én is iszom napi 1 kávét, 1. terhességemnél is ittam. Ennyi senkinek sem árt.
2011. dec. 8. 13:36
 4/15 anonim ***** válasza:
nescafé 3in1
2011. dec. 8. 13:36
 5/15 anonim ***** válasza:

Sima Nescafe Classic, ahogy van, feketén. Napi egy kv-t ittam terhességem előtt is. Ha elvonod a megszokott kávédat, többet ártasz vele, mint használsz, nekem ezt mondta a dokim. Boldognak és kiegyensúlyozottnak kell lenni a terhesség alatt, ehhez reggel egy csésze kv simán hozzásegíthet. :)

Persze egész nap már nem kell iszogatni, ha előtte esetleg így lett volna, de reggel 1 adag simán belefér.

2011. dec. 8. 13:39
 6/15 anonim ***** válasza:
Kakaót
2011. dec. 8. 13:39
 7/15 anonim ***** válasza:

3in1 Strongot

A feketekávétól ég a gyomrom, pedig nagy kávés voltam.

2011. dec. 8. 13:50
 8/15 anonim ***** válasza:
Cappucinót
2011. dec. 8. 13:57
 9/15 anonim ***** válasza:

Én napi 3-4 tejeskávét iszom. Egyrészt ezt szokta meg a szervezetem, másrészt így is a béka feneke alatt van a vérnyomásom, ha még ezt is megvonnám...

Az 1. babámnál simán tudtam inni, de mézzel szerettem a legjobban, a 2.-nál csak a 2. trimesztertől (az elsőben kihánytam), most a 3.-nál csak cukorral tudom meginni. Ha éppen nem vagyok terhes/nem szoptatok akkor pedig csak édesítővel.

2011. dec. 8. 13:57
 10/15 anonim ***** válasza:
Én kávét ittam volna, ha nem lett volna hányingerem tőle. Ha bírod, nyugodtan megihatod :) ha a hányinger miatt nem iszod (mint én is tettem), akkor magadnak kell megtalálni mi az az ital, amit el bírsz fogyasztani kellemetlen mellékhatások nélkül.
2011. dec. 8. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!