Kismamák, isztok Salvus vizet?
Figyelt kérdés
Azt hallottam ihatják kismamák is gyomor égésre. A gyógyszertárban is ajánlották és vettem. Van aki issza és használ is neki? Ismeritek? Köszi,ha írtok.2012. febr. 19. 17:24
1/4 anonim válasza:
Szia, igen én iszok szinte minden nap, általában ebéd után is meg amikor nagyon ég a gyomrom, de csak 3-4 kortyot.Utána nagyon megnyugtatja a gyomrom.Nálunk a családba amúgy is jellemző a gyomorégés, tőlük hallottam, hogy jó rá, mert szerencsére alapvetően nem jellemző a gyomorégés rám, csak most terhesen. 32 hetes kismama
2/4 anonim válasza:
Én is ittam, még a szülőágyon is kértem, de sajnos nekik nem volt, én meg nem vittem magammal.
3/4 anonim válasza:
Én is iszom, majdnem minden nap. Fél-1 decit általában étkezés után.
4/4 anonim válasza:
Én vettem, nekem nem használt, párom lassanként megitta helyettem, ha átjöttek a haverok, és iszogattak, utána mindig égett a gyomra, pont jó volt. XD Volt, hogy a fiúk is itták! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!