Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Ti isztok szénsavasat?

Kismamák! Ti isztok szénsavasat?

Figyelt kérdés
26. hétben vagyok, és nem tudok meglenni szénsavas nélkül. Enyhe szénsavas ásványvizet iszok(zöld) Ugye nem árt a babának??
2010. febr. 28. 15:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Azt mondják, jobb a mentes. én szerencsére azt szeretem .
2010. febr. 28. 15:24
 2/8 anonim ***** válasza:
én is iszom szénsavasat, és a környezetemben lévő kismamák is itták, nem lett bajuk a babáiknak.
2010. febr. 28. 15:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Dehogyis árt! ;) Max neked ha puffaszt. De a zöld az olyan enyhe, hogy tuti még puffasztásra sem lehetne gondolni. Ez majd szűlés után amikor szoptatni fogsz akkor lesz "kínosabb" mert akkor kell csak igazán odafigyelni, hogy szénsavasat ne! De akkor azért hogy ne fájjon a baba hasa. szóval ha tudatosan akarod csinálni a dolgokat akkor választ a mentest. Vagy próbálj fokozatosan átállni rá, ha ennyire "függője" vagy. Ne akkor legyen drasztikus a váltás. :P ;))

Boldog babavárást!

2010. febr. 28. 15:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
persze, hogy iszom tovabbra is, eddig semmi bajom tole. 37+6km
2010. febr. 28. 16:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Napi 2-3 deci szénsavasat iszom csak, a többi mentes, vagy tej, szörp, tea stb.
2010. febr. 28. 16:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én nem iszok de ennek egyszerű az oka. Az előző terhességem alatt amikor ittam akár egy pohárkával is éjjel tutira vádli vagy lábgörcsöm volt. Most hagyagolom és semmi. :) Viszont ismerek olyan kismamit aki rettenetesen kívánta, minden nap ivott 1-2 pohár szénsavas vizet és semmi baja nem volt az égvilágon. :)
2010. febr. 28. 17:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!Én sem tudok szénsavas nélkül meglenni,az esik jól.

A babának biztos nem árt csak nekünk esetleg,de én úgy vagyok vele,ha jól esik ezt iszom.28+6hetes kismami

2010. febr. 28. 17:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Én az első fiammal csak a szénsavas vizet, üditőt kívántam. Akkor védőnő azért akart lebeszélni, mert a vizesedésnél állítólag a szénsav megköti a vizet. Akkor sem bírtam még a zöldre sem átállni.

Most a másodikkal inkább vagy a csapvizet, vagy a mentes vizet iszom (pedig régen azt nagyon utáltam), néha ha úgy van iszom valami szénsavas üditőt.

Szerintem azt igyad, ami jólesik, sok folyadékra van szükségünk, én legalábbis ha nem azt innám, amit szeretek, inkább nem is innék eleget.

Szóval marad, amit kívánok.

28 hetes km, 2,5 éves nagyfiú anyukája.

2010. febr. 28. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!