Kismamák! Ti isztok szénsavasat?
Dehogyis árt! ;) Max neked ha puffaszt. De a zöld az olyan enyhe, hogy tuti még puffasztásra sem lehetne gondolni. Ez majd szűlés után amikor szoptatni fogsz akkor lesz "kínosabb" mert akkor kell csak igazán odafigyelni, hogy szénsavasat ne! De akkor azért hogy ne fájjon a baba hasa. szóval ha tudatosan akarod csinálni a dolgokat akkor választ a mentest. Vagy próbálj fokozatosan átállni rá, ha ennyire "függője" vagy. Ne akkor legyen drasztikus a váltás. :P ;))
Boldog babavárást!
Szia!Én sem tudok szénsavas nélkül meglenni,az esik jól.
A babának biztos nem árt csak nekünk esetleg,de én úgy vagyok vele,ha jól esik ezt iszom.28+6hetes kismami
Én az első fiammal csak a szénsavas vizet, üditőt kívántam. Akkor védőnő azért akart lebeszélni, mert a vizesedésnél állítólag a szénsav megköti a vizet. Akkor sem bírtam még a zöldre sem átállni.
Most a másodikkal inkább vagy a csapvizet, vagy a mentes vizet iszom (pedig régen azt nagyon utáltam), néha ha úgy van iszom valami szénsavas üditőt.
Szerintem azt igyad, ami jólesik, sok folyadékra van szükségünk, én legalábbis ha nem azt innám, amit szeretek, inkább nem is innék eleget.
Szóval marad, amit kívánok.
28 hetes km, 2,5 éves nagyfiú anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!