Kismamik? Mennyi folyadékot és mit isztok?
Én teát, cukorral-citromlével
Limonádét, Sió gyümölcsleveket,
este tejet is néha,
és amikor megkívánom, akkor 1 pohár colát is.
Szénsavasat nem igazán, pedig imádom. :-)
Szénsavas ásványvizet, limonádét sok citrommal, tejet, magnéziumot és kálciumot pezsgőtabletta formában, és ha levest eszem az is folyadéknak számít.
Nekem is figyelnem kell, hogy igyak, mert egyébként nem nagyon jutna eszembe. Elvileg meg kéne lennie a két liternek naponta, de van, hogy csak másfél jön össze.
Keveset sajnos:( nekem sem megy a napi másfél liter sem sokszor!Mentes vizet iszok meg teát, szénsavast már kb. a 30héttől nem, mert állítólag hasfájós lehet tőle a pici.Minden este megiszok egy pohár tejet, azt kívánom:)
Minden jót! 38hkm
Én annyit ittam amennyit kívántam,jólesett.Szerintem a szervezet tudja mennyi folydékra van szüksége.Semmi értelme erőltetni ami nem kell.(én sem vagyok nagy ivó)
Többnyire mentes vizet ittam.Szörpöt,teát.Vas-jód tartalmú gyümölcslevet.(én nem szedtem vitamin tablettákat).
A terhességem alatt minden renben volt,gyönyörű egészséges kisbabám van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!