Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi folyadékot fogyasszon...

Mennyi folyadékot fogyasszon egy terhes kismama és mit?

Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 11:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én azért azt mondom, hogy igenis oda kell figyelni terhesen arra, hogy miket eszel vagy iszol. Annak aki megiszik minden cukros löttyöt, zsíros ételt, lehet egyrészt h szerencsés alkat, nem hízik sokat, jól viseli a terhességet, de bizony van aki nem ilyen szerencsés van akinek egy idő után pl kialakul a terhességi cukor, magas vérnyomás, és feljön kb 30kg. Nálam előző babámnál az volt h 30hetes koromig 2 kg jött fel, mértéktelenül ettem minden sz...t, és a végén annyit híztam, hogy +27kg-mal mentem szülni nagyon rossz állapotban, magas vérnyomással és szülés után is max 10-15kg-ot tudtam lefogyni, és ami még fontosabb, hogy a minőségtelen zsíros ételek, és a színezékkel teli üdítők a magzat egészségére is ártalmasak. Most 22. hétben vok a 2. babámmal,nagyon odafigyelek mindenre, csak víz, tea, 100%-os gyümölcslé, tej. Enni csak teljes kiörlésű dolgok, gyümölcsök, zöldségek, fehér húsok, műzlik, yoghurtok, sószegényen főzök mindent,tornára járok. Az első 10 hétben fogytam 10kg-ot és azóta csak a hasam nagyobb +kg meg semmi. Energikus vok, a baba meg szép nagy. A terhességet érdemes tudatosan csinálni, h szép 9 hónap legyen.
2012. márc. 29. 16:20
 12/14 anonim ***** válasza:

Ezzel én is így vagyok.

Persze a mindenféle ételeken nem a mindennel telenyomott vackokat értem.

Én sem eszek már évek óta olyan kaját amiben tartósító,szinezék vagy akármi más mű dolog van.

Most meg,hogy terhes vagyok,méginkább odafigyelek erre.

Azt olvastam,hogy fejlődési rendellenességet is okozhatnak ezek a mű dolgok a babában!

Ja,és azóta nem vagyok allergiás, és nem kapok el minden betegséget!

2012. márc. 30. 11:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Én irtam azt, hogy mindent ettem - ez alatt nálunk csak saját magunk által fözött kajákat értek, mükaja egyáltalán nem fordul elö nálunk, még leveskockát sem használok, hanem hagyományos módon fözöm azt is.
2012. márc. 30. 11:43
 14/14 anonim ***** válasza:

Én is! :)

Bár a rokonok is tudják, hogy nem teszek még delikátot sem a kajákra,azért megpróbálnak átvágni néha!

Persze annak a vége az, hogy másnap olyan beteg vagyok mint a fene!

Nem értem,miért nem képesek egyesek elfogadni a mások betegségét,döntését,stb?!

2012. márc. 30. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!