Szoptató kismama meddig igyon napi 3 liter folyadékot?
Figyelt kérdés
Elég csak az első időkben, vagy a szoptatás ideje alatt végig ennyit kell inni?2010. ápr. 10. 15:41
1/5 anonim válasza:
Szia!
Én végig a szoptatás alatt iszom a sok folyadékot, különben félnék, hogy kevesebb lenne a tejem!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!!!
Napi két litert tudok csak meginni, lehet, hogy kevés, mert egyre kevesebb a tejem, a babám még csak 5,5 hónapos.
2010. ápr. 10. 16:23
3/5 anonim válasza:
Én szoptatás-fejés alatt folyamatosan szomjas vagyok, kibírhatatlanul. Muszáj közben innom, sokat. Egy alkalommal legalább 3 dl folyadékot bevágok közben. Ez napi nyolc alkalommal összesen két és fél liter folyadék - plusz még amit egyébként is megeszem és megiszom.
Van is tejem bőven.
4/5 anonim válasza:
Szia!
Ami Nekem bejött az a sőr és a Metróban kapható 5l-es (csapos) őszilé! Nem hittem el, annyi tejem lett és a laktoherb teát is ittam mellette!
5/5 anonim válasza:
Szia! Én sosem ittam eleget. Terhesség és szoptatás idején is alig ettem, alig ittam. Nem volt hányingerem, de sosem kívántam sem az ételt, sem a folyadékot. Most 15 hónapos a kisfiam, és még mindig szopizik. (Nem is tudom, hogy van még tejem). Persze azért igyál sokat, de szerintem alkati kérdés is, kinek mennyi teje lesz (van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!