Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha sószegényen táplálkozok,...

Ha sószegényen táplálkozok, sok folyadékot iszom és hetente 4-5x tornázok (izzadok), akkor elkerülhető a vizesedés? Mennyire törvényszerű, h egy kismama vizesedjen?

Figyelt kérdés
2008. jún. 10. 19:31
 1/8 anonim ***** válasza:
én is igy cselekedtem,de az utolso 2 hétbe vizesedtem,de még akkor sem annyira mint mások és csak az utolso hetekben,2 hete szültem 10 kg le is ment egyböl,még 3 kg maradt.
2008. jún. 10. 19:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nem törvényszerű!Nekem még 8 napom van a kiírt időpontig és semmi víz nincs rajtam.Pár hete volt 2 nap,amikor lehet volt egy pici,de nem biztos.Csak fájt a kezem és a lábam 2-3 napig és talán be is volt dagadva,de csak picit.Azért megíjjesztett a dolog akkor,de nem volt folytatás.Szóval nem mindenki vizesedik be szerencsére.
2008. jún. 10. 19:35
 3/8 anonim ***** válasza:
A második válaszoló vagyok.Azt elfelejtettem leírni,hogy én is sokat ittam (iszok) nagyon,a sót is kerültem (kerülöm) hetek óta.Tornázni nem tornázok,de aktív vagyok a mai napig.Egyesek szerint túl aktív is.:)
2008. jún. 10. 19:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors és hasznos válaszaitokat! Sok boldogságot a babához!
2008. jún. 10. 19:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia! A leírt Életmód késleltetheti, de lehet, hogy megelőzheti ill.mérsékli a vizesedést.A terhesség alatti vizesedésnek az étkezésen kivül hormonális oka is van.Sőt, amikor már elég nagy a pocak a baba is nyomja a hasban levő nagyereket és hugyvezetéket. Ezért egyféle pangás lép fel.ha kitartó vagy és nem hagyod abba a helyes életmódot, lehet, hogy nem lesz benne részed vagy minimális lesz.
2008. jún. 10. 19:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Tapasztalatbólmondom, hogy sajnos nem, ha olyan alkat vagy.
2008. jún. 10. 19:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszadónak: Igen, az elképzelhető, hogy alkatilag hajlamos vagy rá és akkor lesz vizesedés, nade nem mindegy, hogy milyen mértékű! Ha mozogsz sokat és normálisan kajálsz, akkor biztosan kevésbé vizesedsz magadhoz képest, mintha egészségtelenül élnél. Úgyhogy jól csinálod, így tovább!:)
2008. jún. 11. 16:13
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást :D!
2008. jún. 11. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!