Mi baj lehet abból, ha egy kismama nem fogyaszt elég folyadékot?
Mindenkitől azt hallom, hogy inni, inni! De szerintem nincs meg a napi 2 literem. Melyikőnknek ártok vele?
21 hetes km.
Nekem például múlt héten begörcsölt a vesém mert nem ittam elég folyadékot, így kórházba kerültem. De nekem még az 1 litert is nehezemre esett meginni. Most már szigorúbban veszem.
33 hetes kismama
Valóban én sem iszok meg 1 litert sajnos, nagyon nehezemre esik. Nekem abban jön a káros hatása,h. hajnalban be szokott görcsölni a vádlim, és alig akarja elengedni. Nagyon fájadalmas, és még napokig fáj a lábam. Egyszer olvastam, h. folyadék hiányra utal a görcsölés. De a nem ivásomnak ellenére a baba szépen fejlődik, sokat mozok, sőt még a magzatvizem is sok.
30hkm.
Én regisztráltam egy oldalon ahonnan hetente kapok levelet,hogy mi történik velem és a babával.Legutóbb azt írták,hogy a koraszülést idézhet elő ha nem iszok eleget.Szerencsére én sokat iszok,remélem ilyen gond nem fenyeget.
27hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!