Jelenleg 24+3 hetes kismama vagyok.59 kilóról kezdtem és most 67-nél tartok. Nagyon sok? Mostanában rengeteg folyadékot iszom a meleg miatt, még nem vizesedek túl vészesen. Nem szeretnék sokat hízni.
Hát, nem kevés... Mármint szerintem, természetesen. Van, akit a 20-30-40 kg plussz se zavar. Ahhoz képest jól állsz :-)
Kb. 10-15 közt normál súlyfelszedés, ha nem szeretnél sokat hízni, akkor ez alatt kellene maradnod. Az már nem lesz meg. Maradjunk abban, hogy ha nem viszed túlzásba a dolgot, akkor normál mennyiséget fogsz felszedni.
Engem a 13 plusszért már dorgált a védőnő.
A sok folyadéknak ehhez nincs túl sok köze és a vizesedés is inkább más tényezőktől függ, jól teszed, hogy sokat iszol, azt ne hagyd abba, nem attól hízol!
Szia!
Hát kinek mi a sok?Én 62kg-ról indultam és 70 se voltam,mikor megszültem.Ebből a baba 3560gr,a többi a viz és a lepény súlya,59 kg-mal jöttem haza.Ha nem akarsz magadra jó sok kilót felszedni,akkor ajánlanám a diétázást,ha nem sértelek meg!Nem tesz jót neked se a túlsúly,mert a terhesség vége fele még nagyfokú vizesedés is felléphet!További jó egészséget és sok boldogságot!
2. ismét
Egyél sok gyümölcsöt, jön a szezonja! És próbálj minimális szénhidrátot fogyasztani (kenyér, krumpi, stb.) Krumpli helyett rizs pl.
Tehát hogy a vitaminok meglegyenek, de a kilók ne jöjjenek :-)
62-ről indultam.22 hetesen 65 kg voltam,majd szinte egyik napról a másikra ugy 1 honap alatt felmentem 70-re.de látványosan megnőtt a pocakom,ugyhogy inkább a bébim nőtt.most 27 hetes vagyok és maradtam 70 kg.de rengeteg kenyeret eszek meg péksütit,mert imádjuk mindketten a baboval,és erről nem tudok lemondani.
ha leosztod minden honapra akkor nem sok egyébbként a hizásod.nekem azt mondta minden ismerösöm szinte hogy honapokra leosztva az 1 kg körüli hizás még megengedhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!