23 hetes kismama vagyok. Ma egy kicsit nehezet kellet cipelnem, kb.10 perces séta alatt. Ettöl ugye nem lehet baja a babámnak? Azóta nagyon fáradt vagyok, meg meleg is van.
Nem, nem lehet baja a babádnak, ne aggódj!
Nem tudom milyen nehéz volt az a nehéz. Gondolj arra, hogy vannak második vagy sokadik gyerekes kismamik, akiknek muszály felemelniük a gyereküket időnként és náluk sincs semmi baj!
Semmi bajod nem lesz. Azt már érezted volna(keményedés, görcs). Én már attól is elfáradok, ha üres kézzel sétálok 10 percet, főleg ebben a melegben, pedig minden rendben van.
Amúgy mikor mondtam a dokimnak, hogy nagyon vigyázok, hogy minden ok legyen, visszakérdezte, hogy "és hogyan??"
Mondtam neki, hogy nem emelek nehezet, stb. Azt mondta, hogy nagyanyáink kapálásból mentek szülni, hajlongtak, emeltek, a napon voltak, mégis minden gond nélkül megszültek.
Van benne valami igazság, még akkor is, ha mi már negyede olyan szívósak sem vagyunk, mint ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!