17 hetes kismamák! Mikora vagytok kiirva szülni?
Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 10:01
1/17 A kérdező kommentje:
Azért kérdem, mert a nőgyogyászom 17 hetesnek mond, a vedőnom 19 hetesnek.
2012. márc. 29. 10:03
2/17 anonim válasza:
Tegnap töltöttem a 17. hetet és szeptember 4.-re vagyok kiírva.
3/17 anonim válasza:
Szia!
Most vagyok 17+2 hetes és a védőnő szerint szeptember 6-ra a doki szerint szeptember 5 -re a net szerint szeptember 4-re vagyok. :)
4/17 anonim válasza:
Elvileg ma töltöttem a 17. hetet.
Szeptember 5-re, ultrahang szerint szept 7.
Mivel tervezett császár lesz, ezért aug. végén szülök :)
5/17 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. A babasmamas.hu aug. 23 ra irja. Ott a menstruacio elso napjat keri, es az szerint szamol
2012. márc. 29. 10:46
6/17 anonim válasza:
Nekem is ma kezdődik a 17. hét, hivatalosan szeptember 6-ra vagyok kiírva, de mondtak már augusztus 31-i dátumot is, 1 héttel idősebbnek látszott a baba az elmúlt vizsgálatokon. A kislányommal augusztus 24-re voltam kiírva, ő az utolsó menstruáció 1. napjától számított 9. hónapra született (nov. 17. -> aug. 17.). Ha a második baba is így jön, akkor szept. 1-jén fog megszületni. :-)
7/17 anonim válasza:
Én ma vagyok 18 hetes és 4 napos és augusztus 26ra vagyok kiírva. Boldog babavárást
8/17 anonim válasza:
Az utolsó menstruáció első napjától kell számolni. Én aug. 17-re vagyok kiírva és a 20. hetet töltöttem be ma. Ha te aug 23-ra, akkor bizony 19 hetes vagy.
9/17 anonim válasza:
18 hetes 3 napos terhes vagyok es uh alapjan aug. 27-re vagyok kiirva.
10/17 anonim válasza:
16 hetes kismama vok,szept.9re vagyok kiírva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!