7-8 hetes kismamák hogy vagytok? Hányinger elleni praktikák?
7 hetes vagyok második babával! Tudom, hogy a terhesség nem betegség, de én mégis olyan betegnek érzem magam! Egész áldott nap hányingerem van! Legszívesebben csak feküdnék, de a pihenéstől sem érzem magam jobban. Csak vonszolom magam egész nap, pedig muszáj talpon lennem (pl: 20 hónapos kisfiammal játszóterezés, játszás + házimunka, bevásárlás stb). Szedek B6 vitamint, homeós bogyót, de a hányinger csak nem akar szűnni! Hányni még nem hánytam! Az édes íz gondolatától is rosszul vagyok!
Ti hogy "vészelitek" át a hányingeres napokat? Van olyan praktika, ami bevált és enyhíti az állandó rosszul létet?
Bár nem 7-8 hetes vagyok, de az elején pont ugyanez volt, az édestől azonnal a wc felé vettem az irányt. Ami segített, ha kis időre is: jéghideg citromos víz. :) Próbáld ki, hátha neked is működik! :)
32 hetes kismama
Én is úgy voltam ,h azt hittem valami nagy beteg vagyok,annyira gyenge voltam és az állandó émelygés meg hányinger.
Most léptem a 10.hétbe és sokat enyhült.
A folyadék is segít mert könnyebben kiválasztja a Hcg-t a vizelettel. Hígítja valamennyit.
Kitartás mert még hátra van a 9.hét ami a legkeményebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!