33 hetes kismamák, hogy vagytok? Ti is úgy néztek ki, mint egy jól megtermett elefánt, annyira vizesedtek?
Nálam vizesedás éppen nincs, van viszont helyette influenza a 4 éves ovis kisfiamtól... :( Eddig ez a harmadik vírus ebben a hónapban, ami hazajött hozzánk, az első kettőt még megúsztam...
A pocim feszül, de már hozzászoktam, igyekszem sokat pihenni. Kislányt várunk egyébként, és egészen más a mostani babavárás, mint anno a fiammal. Akkor sokat begörcsölt a vádlim, most szinte soha. Viszont most sokkal nehezebben viselem, és többet keményedek, mint akkor.
Boldog babavárást neked, és kitartás, már közel a vége!
32+3 hetes kismama
Én csütörtökönleszek 33 hetes!
Tegnap ótavizesedek,mára vádlim is akkora,meg bokám sincs!Amúgy eddignem hztam sokat,de ez most gáz!
Második lányunkat várjuk,és az elsővel nem vizesedtem,de Ő decemberi,ígymost tuti a tavasz jómelegmiatt van!
2 éves kislányés 32 hetes pocakcsajszi anyuja
Szintén 33 hetes vagyok. Szerencsére nem vizesedek, csak minimálisan, viszont én is belekeveredtem az influenzába, pedig életemben nem voltam influenzás...
A fejem csak lefelé húz, de sajnos a 3 és fél éves kislányom is itthon van betegen, tehát a pihenés gyakorlatilag kizárva... most készülünk orvoshoz, hátha mond valami okosat.
Ti tudtok aludni? nekem majd szétszakad a bordáim alatt, ha oldalt fekszem, háton nem tudok, hason meg szintén necces...
Vigyázzatok magatokra!
Zsu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!