Melyiket érdemes karácsonyra megvenni egy 8 hónapos babának? Fisher price állj fel velem zsiráf, kockafaló elefánt vagy egy bármilyen járássegítő
Én is a járássegítőt gondolom,hogy talán abba kapaszkodva a felállást is segíti aztán majd a járást,így talán az amit a legtovább tud használni. + a táblákon lévő játékok is szórakoztatják.
Nekem nagyon szimpatikus az Állj fel velem zsiráf, de lehet a járássegítő betölti ennek is a funkcióját.
Bár nem tudom mennyire stabil egy járássegítő,nem e gurul el tőle vagy borul fel,ha megpróbál belekapaszkodva felállni.
Várom a tapasztalatokat!
Szia!Nekem is majdnem 8 hós lesz a kislányom karácsonykor.Járássegítőt szerettem volna venni,de a gyógytornászunk lebeszélt róla,állitólag nehezen megy vele a gyerek,illetve ha beindul,nem tud megállni.Ezt csak hallottam,nem tapasztalat.Viszont a múlt héten megvettem a zsiráfot neki(szerintem egyre gondolunk,ilyen golyópályás?)
Otthon kipróbáltuk,bekapcsoltuk,elé ültettük a babát,és hangosan kacagta,nagyon tetszett neki.Úgyhogy remélem jó választás lesz.
Nálunk a zsiráf az abszolút favorit!!! Kislányom is alig múlt fél éves, mikor felállt, kb. 8 hónaposan kapta a zsiráfot és azóta is imádja. 10 hónaposan megtanulta a szájába tenni a golyókat, előtte, csak a csúszda részre, meg folyton nyomkodta a gombot a tetején. Reggel miután kiveszem a kiságyból ehhez megy oda először azóta is (hacsak nincs elérhető helyen egy telefon vagy távirányító) és mikor hazajön a bölcsiből akkor is első a zsiráf:-) Ott tartunk, hogy ha egy-két napra elmegyünk valahova, akkor visszük magunkkal ezt a kicsinek nem nevezhető játékot is:-) Ja és már egy ideje lépeget is. Ez annyit változtattott a dolgon, hogy nem a zsiráfba kapaszkodva áll fel, hanem odatotyog és lehuppan zsiráfot etetni:-)
Van egy fa macis járássegítőnk is.
Ilyen:
Ez is szuper és kb. 6-7 éves koráig jó lesz. 8 hónaposan kapta. Eleinte megszorítottuk a kerekeit, hogy ne guruljon, így fel tudott mellette állni és játszani a tetején, meg az oldalán lévő játékokkal. Most 11 hónapos és nemrég kilazítottam a kerekeket, azóta rally-zik a szobában a macival.
Elefántunk nincs, a műanyag járássegítők meg állítólag túl gyorsan gurulnak és nem fékezhetők, így nem ajánlottak, amíg nem tud stabilan járni, mert orra esik mögötte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!