Megéreztétek a baba nemét?
Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 09:13
11/25 anonim válasza:
17 hetes vagyok, még az elején azt álmodtam, hogy kislány lesz és ilyen érzésem is van...talán a jövő héten végre kiderül. :)
12/25 anonim válasza:
Igen, mind a ketten, sőt az orvosok is a 20. hétig fiút mondtak, bár nem biztosra, csak 80%-ra. A 24. héttől lányt mondott a dokim, már 100%-ra. Én még a szülés előtt is fiút éreztem. Lány lett, egy gyönyörű kék szemű, barna hosszú hajú 8 hónapos lányom van.
13/25 anonim válasza:
Én nagyon fiúnak éreztem az elsőt,de végig takargatta magát,így csak a szülésnél derült ki hogy kislány! :) 32 óra vajúdás után,kikötözött lábakkal felültem az ágyon és megkérdeztem az orvost: "Kislááány?" Mindig is lányt szerettem volna,de a megérzésem mást súgott!:) Azóta nem hallgatok rá!:) Most is babát várok,most is fiút érzek!:)Még egy hónap és kiderül!:)
14/25 anonim válasza:
Tudtam hogy csak lányom lehet. Mind a kettőször fiú lett. Szóval ilyen nincs hogy megérzed. Csak duma..
15/25 anonim válasza:
Kedves 10-es válaszoló, mennyi idősek a fiaid?
Most hány hetes vagy?
16/25 anonim válasza:
Mi terveztük a babát már majdnem 2 éve, és azóta mindig vásárolgattam babaruhákat, ha láttam valahol olcsón, és mindegyik fiú ruha volt, már van egy zsáknyi, most végre összejött a baba és kisfiú :) mindig is éreztem, hogy fiam lesz, nem tudom mért, de valahogy bennem volt, hogy az első babám fiú lesz. 25hkm
17/25 anonim válasza:
A teszt után azt éreztem, hogy kislány, aztán az uh előtt azt, hogy fiú. A férjem folyton azt hajtogatta, hogy ő márpedig lányt csinált, nem lehet más, csak lány! Igaza lett. :)
18/25 anonim válasza:
Mi a Férjemmel mindketten úgy éreztük,hogy kisfiú lesz,és a 19.héten ki is derült,hogy tényleg az lesz,ennek ellenére nem tudom miért,de én szinte mindig kislánnyal álmodom.Lehet mire legközelebb megyek,akkora már kislány lesz!?De nem hiszem,mi is egyértelműen láttuk a kukacát :D
19/25 anonim válasza:
Az első babámmal egyértelmű volt,csak lány lehet, annyira biztos voltam benne. Mindenki csak nevetett rajtam, és a 27. héten meg is mutatta magát. Kislány
Most a második babával 18 hetes vagyok,szintén lányt érzek, de még nem tudjuk..
20/25 anonim válasza:
Igen!Már az elején tudtam,hogy fiú,de ő csak a 30,héten mutatta meg a kukiját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!