Kismamik! Szerintetek van összefüggés a baba neme és a terhesség alatti sexuális étvágy között?
Nem tudom, nézzük meg :)
Nekem kisfiam lett, nem volt túl nagy az étvágyam, de én elsősorban annak tudtam be, hogy első babánál jobban aggódunk, és Apa is kicsit ódzkodott a dologtól, bár elmondása szerint is "szexi-csak pocak" kismami voltam.
Kórházi szobatársamnakn kislánya született, ők végig falták egymást apukával :)
Nálunk az első kislány, a terhesség elején alig alig voltunk együtt, nem is nagyon kívántam, a vége felé pedig egyfolytában:)
Most 18 hetes kismami vagyok, nem tudjuk még a baba nemét, de ismét nem kívánom a sexet..Hát kíváncsi vagyok
Kisfiam lesz, és kívánom a szexet, viszont volt időszak, a terhesség elején, mikor abszolút nem kívántam a szexet...
Szerintem erre nem lehet alapozni :-)
30 hkm
Elsőnél nagyon kívántam a szexet és lány lett.
Másodiknál egyáltalán nem kívántam, ő is lány lett.
Megint terhes vagyok, nem kívánom a szexet, még nem tudom e nemét. De ha a szexet vesszük alapul, akkor bármi lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!