Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az a baba aki a pocakban...

Az a baba aki a pocakban nyugis éjszaka, az születése után is éjjelalvós lesz?

Figyelt kérdés

Nappal viszont kirúgja a különböző szerveimet a helyükről, de este ahogy lefekszem aludni, azonnal csend és alvás van neki is. Van összefüggés a benti és kinti bioritmus között?

36 hkm.

2012. márc. 28. 09:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ez engem is érdekelne, nekem egész éjjel mozog, és valójában nappal is, végig... Kíváncsi leszek... :))

33 hetes km

2012. márc. 28. 09:57
 2/11 anonim ***** válasza:
nekem nagyon nyugodt baba volt odabent, de amióta kint van nem lehet vele bírni, éjszaka rendszerint ébren van kb. éjféltől hajnal 3ig, nappal mindig valami nyűgje van, nagyon keveseket alszik
2012. márc. 28. 09:59
 3/11 boer beata ***** válasza:
Az en babam odabennt szinte soha nem mocorgott ejjel azonban ahogy kijott az elso 6 hetben szinte egyaltalan nem aludt ejjel...most 3honapos korara ertem el azt h ejjeli 6-7 orat alszik egyhuzamban
2012. márc. 28. 10:13
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanúgy volt. Pocakban is nyugodtan aludt éjjel és mikor kibújt akkor is. Lehet, hogy nálam az is közrejátszott, hogy mikor megszületett, akkor besárgult és aluszékony volt, viszont éjjel akkor is kevesebbet keltettem etetni. Mikor meg hazamentünk, akkor éjjel 1-szer evett, nappal viszont sokat fent volt.
2012. márc. 28. 10:15
 5/11 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam éjszaka meg sem moccant,na de mikor megszületett:)Sok idő volt mire átaludta az éjszakát.Most közel 2 éves, és nagyon mozgékony:)Pont az ellenkezője,mint amilyen a hasamban volt:)
2012. márc. 28. 10:39
 6/11 anonim ***** válasza:

Lányom éjszaka a pocakban aludt. Nappal meg sem állt, széttrugott belulrol.

Mi után megszuletett, éjszaka durva volt,de 6 hetes kora után átaludta az éjszakát. Reggel 7-kor evett és aludtunk tovább 10-ig. már 14 hoapos és orokmozgo. Egy percre sem tud leulni, pakol, szaladgál, takarít:) de az éjszakát átalussza.

2012. márc. 28. 11:39
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Igazából arra nem is számítottam, hogy rögtön az első éjszakákat átalusszuk (mint most), mert ugye akkor neki enni kell x időnként, de azért ne legyen olyan brutális, hogy kétéves koráig nem alszik éjjel :)

Amint látom, ebből még bármi lehet, de azért többen írtátok, hogy 6 hetes kora után nyugisabbak lettek az éjszakáitok :)

2012. márc. 28. 11:43
 8/11 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam mindig akkor kezdett el mocorogni amikor lefeküdtem aludni, alig tudtam tőle aludni. Viszont 8 hetes kora óta átalussza az éjszakát. Most 14 hónapos, és imád aludni, nyugodt gyerek.
2012. márc. 28. 11:51
 9/11 anonim ***** válasza:
Az én kislányom a pocakban aludt éjjel, kinnt másfél éves koráig 6-7x kelt éjjelente, semmi nem segített még orvosnál is voltunk, mostmár kétéves csak egyszer kel végre alhatok, de sok idő lesz mire a sötét karikák eltünnek a szemem alól..
2012. márc. 28. 12:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Kisfiam onnantól, hogy elfeküdtem este pörgött szinte egész éjjel, nappal csitu volt. 6 hetes kora óta átalussza az éjszakát, most lesz 2 éves...:) Állati szerencsésnek mondhatom magam. de előtte is mint első babás,aggódó anyuka én keltettem 1x éjjel enni. Utólag rájöttem, hogy kár volt... Most második bébit várjuk, pörög nappal is , éjjel is , hát kíváncsi leszek mi lesz ha kint lesz. De rosszat sejtek, 2x nem lehet ekkora mázlim...
2012. márc. 28. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!