7 hetes kismama vagyok de 5 napja nem tudom elvégezni a nagy dolgom, mit tegyek? Már úgy nézek ki mint 5 hónaposan szoktak. Alig vannak tüneteim és 5 napja a folyásom is sok vizes ez baj?
Egy jo nagy pohar savanyu kaposzta leve+a kaposzta ha szereted eheted.Vagy aszalt szilva ez nekem mind bevalt a k.letol fel oran belul a wc-en voltam.
A folyas az mindenkinel elofordul,nyugi minden ok.
Nekem a védőnőm tanácsa vált be: reggelente natúr joghurtba kb. 2 ek. búzakorpát és 1 ek. HÁZI!!! szilvalekvárt teszek.
Ha nincs ilyen lekvárod, szerintem a beáztatott aszalt szilva is jó. Aztán, ha biztosra akarsz menni: kamillatea jó sok szőlőcukorral édesítve.
szia!
Próbálj meg minél rostosabb ételeket, gyümölcsöt enni, nekem is csak az segített. Naponta egy jó kis gyümitál, vagy legalább 2 alma meghozta a hatását. Sajnos egy ideig kitart a próbálkozás, de megéri. Csak ne erőlködj. Engem a párom ráparancsolt a budira és ott állt velem, amíg legalább egy kicsi nem sikerült, hidd el volt néha bőgés. De a gyümi hatásos volt, azóta nincs baj.
Boldog pocakos napokat!
37 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!