Van itt olyan kismama, akinek hét és fél hónaposan is pici volt - az átlagosnál kisebb a pocija? Félek, h hova fér el a baba, ha csak ekkora a pocim.
Szia
Nekem végig kicsi volt a pocakom. Állandóan azt lestem, nőtt-e már...? Ha hátulról néztek, nem is lehetett látni, hogy várandós vagyok :S
Mondjuk én 175 cm magas vagyok, a dokim végig azzal nyugtatott, hogy mivel széles a csípőm és magas is vagyok, kényelmesen elfér a medencében a baba, nem kifelé hanem befelé terjeszkedik, mert van rá helye.
A 36 héten megindult a szülésem, és mikor bementem az ügyeletes dokihoz a vizsgálatra, azt kérdezte :" mit keres maga itt? hányadik hónap? hatodik???" Szóval ennyire nem látszódott a pocim...
Mint kiderült, a lepény eléggé elkezdett meszesedni, és az utolsó 1-2 hétben már nem alig-alig tudta táplálni a babát, ezért gondolta úgy, hogy jobb lesz neki idekint.
( onnan tudni, hogy a 34,5 héten volt UH, és szinte ugyanazokat az adatokat mondták, mint amivel végül világra jött)
2370 grammal és 49 centivel született, de 10/10 Apgarral. Nagyon agilis volt a kezdetektől, és jól is szopott, 2 hós korára megduplázta a súlyát.
Most 6,5 hós, 75 centi és 7,8 kiló, úgyhogy mondhatni: bőven behozott mindent...
16:35-ös: bocs, csak most láttam a válaszodat.
Először is gratulálok a babához!!! Hátulról rajtam se látszik semmi, sőt elölről se nagyon:( Azt hiszem, hasonló adottságokkal rendelkezünk, uis magas vagyok,és széles a csipőm. Fájások miatt már én is voltam szülőszobán és mondhatom elég furcsán néztek rám, mit keresek ott. Én nem bánom, ha kis súllyal születik a Babám, majd hizik idekint eleget:) Csak egészséges legyen!!!!!! 10/10-es Apgarral!!!!!! Közhely, de aki benne van, tudja mennyire igaz.
1 hónap:)
Ja és é is magas vagyok és széles a csípőm. :)
Na mostmár utoljára:
a pici pociba belefért egy majdnem 4 kilós és 57 centis baba! Hogy hova az máig rejtély számomra. :)
Utolsó kettő voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!