Hat hónaposan lehet kezdeni kismama tornázni?
Én ugy tudom , hogy a kezdetektől lehet. Én nem kismama turnázok, hanem konditerembe járok. Nagyon szépen fejlődünk.Persze ez nem mindenkinek ajánlott , én elötte is sportoltam és nem minden kondigépet használok.
22 hetes kismami
Szia,
A 12. hétog szoktak várni a tornával, mert akkor nagy a kockázat a vetélésre.Viszont a későbbiekben, nemhogy ártasz vele, hanem segíted a kettőtök kapcsolatát.Kicsit meglepődtem, hogy az első hozzászóló kondizni jár, én félénk, hogy valami olyan izmot mozgatok meg amit nem szabad.Na ezért jó a kismama torna mert ott van aki felügyel, megoszhatod a próblémidat örömeidet hasonló nőkkel, és felkészít a szülésre.Viszont én itt a 20. kerbe várólistára kerültem annyian vannak.Szerintem kezd el keresni, nehogy úgy járj mint én :o)
Üdv
Szia! Az orvosodat mindenféleképpen kérdezd meg, mi a véleménye. Én úgy döntöttem inkább itthon tornázom és megvettem Kállai Ildikó kismama dvd-jét. Nagyon jó mert gyakorlatok kezdőknek és haladónknak is vannak tényleg fontos izomcsoportokat mozdat meg (a Media Mart-ban akciósan 990 ft volt)
27 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!