Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet, hogy elvetélt? Vagy...

Lehet, hogy elvetélt? Vagy más okozza ezeket a tüneteket?

Figyelt kérdés
Nővérem most van a terhesség 7. hetében, tegnap barna pecsételés jelentkezett nála, ma görcsöl és már piros a folyása volt. Nagyon elkeseredett egyszer már veszített el babát.
2012. márc. 22. 13:10
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
Írd meg, hogy mi volt!!!
2012. márc. 22. 14:59
 42/58 anonim ***** válasza:

Drukkolok Nektek!

De már tegnap be kellett volna menjen!!

2012. márc. 22. 15:03
 43/58 anonim ***** válasza:

Reméljük a legjobbakat hogy nincs nagy baj!!

De sajnos még a barnázgatás sem normális a terhesség alatt bárki is mondja ez nem igaz, lehet hogy valakinek nem okozott problémát de sose szabad félvállról venni! Ezt általánosságba mondom nem neked írtam kérdező!

2012. márc. 22. 15:08
 44/58 anonim ***** válasza:
?????? írj
2012. márc. 22. 16:10
 45/58 A kérdező kommentje:
Itt ülünk a kórházban, az orvos azt mondta kiürült a méhe, de még nem tisztult ki teljesen. Ezért mindenféle érzéstelenítő nélkül kiszedte belőle. Éjszakára bent kell maradnia.
2012. márc. 22. 16:12
 46/58 anonim ***** válasza:
68%

Nem vagytok semmik. Elkezd vérezni és rá másnap ide írsz ,hogy mi legyen. Ennyire nem volt fontos a baba élete. De most a kórházból az az első ,hogy nekünk írsz ,mi lett a vége. Ez már fontos mi? Nevetséges ......

Nagyon sajnálom ami a tesóddal történt, de részben magának is köszönheti. Aki gyereket vállal, az legalább egy kicsit legyen már tájékozott ilyen témákban és álljon ki a maga és a gyermeke egészségéért.

2012. márc. 22. 16:47
 47/58 anonim ***** válasza:
Hát sajnálom őszintén,de a nővéred tegnap nem kezdett el aggódni.Én már rohantam volna azonnal,hogy baj van.A barnázás sem jó,nehogy a vér.Nekem az orvosom azt mondta,hogy a vér sohasem jó.Terhesség alatt,meg a barnázás sem elfogadható.Nem is volt ilyen szerencsére.
2012. márc. 22. 16:53
 48/58 A kérdező kommentje:
Képzeld nem a te szórakoztatásodra írtam, hogy hol vagyunk hanem azoknak akik őszintén aggódnak. A történetünkhöz az is hozzátartozik h kedden vizsgálta meg az orvos több bevérzést is talált a petezsák mellett, ennek ellenére semmit nem tett még azt is hagyta volna h dolgozni menjen. Szomorú, h ez velünk történt meg, de hátha tanulságos és más okosabb lesz. Mi pedig legközelebb másik városban keresünk orvost.
2012. márc. 22. 17:04
 49/58 anonim ***** válasza:
Érzéstelenítő nélkül???Ezt műszeresen szokták befejezni altatásban hogy ne legyen szövődmény, ez azért fura hogy csak úgy érzéstelenítő nélkül tisztítják ki!
2012. márc. 22. 21:23
 50/58 anonim ***** válasza:
94%

46-os vagyok. Akkor se normális ez az egész vagy ti nem.

Ezt írtad:Szomorú, h ez velünk történt meg, de hátha tanulságos és más okosabb lesz. Mi pedig legközelebb másik városban keresünk orvost.

Az a szomorú,hogy ti nem tanultok és okosodtok belőle,hiszen a tesódnak ez már a második eset.És az első után legalább körbe nézhetett volna,hogy mire kell figyelni, mikor kell azonnal orvoshoz menni illetve milyen lépéseket kell tennie az orvosnak,hogy megmaradjon a baba.

Lepontoztatok, mikor ti vagytok a sötétek és életekkel játszotok. pffff

2012. márc. 23. 01:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!