Aki elvetélt, volt valami előjele, vagy vissza lehetett vezetni? Pl. PCO, hormonzavar, majd kora terhességben vérzés, barnázás, görcsölés, "későn" beinduló szívhang, lázzal járó betegség, stb.
Figyelt kérdés
Pusztán érdeklődöm.Nekem-eddig-még semmi gondom nem volt,az előző 2 terhességemnél,és a mostaninál sem véreztem vagy barnáztam,nem is görcsöltem/görcsölök.2012. febr. 16. 17:03
1/11 anonim válasza:
6. hétben voltam csak, kb. aznap, mikor beindul a szívműködés, először néhány csepp piros vér és pici fájdalom, kb fél nap múlva elős vérzés és nagyon erős menzis görcsök, gyengeség. az ilyesmi gyakori, első terhesség volt, sokan ebben a korban észre se veszik, főleg ha nem szabályaos a menses. utána gond nélkül megfogantam és problémamentes volt a terhességem
2/11 anonim válasza:
Velem kétszer fordult elő, előjelek nélkül. Talán annyit vettem észre, hogy megszűnt a mellfeszülés, de semmi több. A rutinvizsgálaton mondták meg mindkét alkalommal, hogy nincs szívhang. Ezek az esetek már két fiam születése után történtek, nem tudják semmire visszavezetni. Egyszerűen csak megtörtént.
3/11 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom,lányok.Ezek szerint semmiféle "szabályt" nem lehet felállítani.Vagy elmegy a baba,vagy nem.
2012. febr. 16. 17:29
4/11 anonim válasza:
Nekem sem volt semmi előjel, csak sajnos az ultrahangon derült ki, hogy megállt a szíve. Nem derült ki, hogy mi lehetett az oka.
5/11 A kérdező kommentje:
Neked is köszi,és nagyon sajnálom!
2012. febr. 16. 18:12
6/11 anonim válasza:
Nekem 2x volt. Barnáztam mind a 2x.
Az elsőnél hét elején egy pici pötty volt,majd pár nap múlva megint egy pici pötty,végül rá pár napra vérzés.
Másodjára pedig ha emeltem akkor barnáztam. Elmentem a helyi dokihoz- más nap tudtam volna normális dokihoz menni! (nem mennék bele az okba!)- és akkor a k.csög azt mondta,hogy normális,hogy az elején barnázok, még csak 4-5 hetes - 7 voltam!!! tudom,mert az már a 4. terhességem volt! Számolni is tudok! mindegy,ebbe se menjünk bele!
Nem adott semmit. Felhúztam magam,hazamentem,majd pár órára rá aktívan vérezni kezdtem,még a kis embrió-kezdeményt is láttam a kis zsákocskában... Elég car volt!!
Az okát csak találgatjuk,2 tipp van.
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!! :-)
Üdv:3 lányos
7/11 anonim válasza:
Ja,és mind a 2x 7+3 hetesen volt a vetélés.
8/11 anonim válasza:
Ja,és úgy a hét elején volt az elsőnél,hogy nem a terhességi hét elején,hanem azt hiszem hétfői vagy keddi napon!
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi a jókívánságokat!A válaszaitokból ítélve,igazán szerencsésnek érezhetem magam!Remélem soha nem élem át!És köszi,hogy leírtátok ezeket a fájó emlékeket!
2012. febr. 16. 20:29
10/11 anonim válasza:
Sziasztok.Én hat éve szerettem volna babát de kiderült endometriózisom van.Kaptam gnrh szurikat fél évig és utána vártam a csodát.Mivel minden menzimkor görcsöltem apranaxot szedtem és a migrénemre qurelint.Már elkezdtem feladni hogy nekem nem lesz gyerekem erre két év múlva tavaly augusztusban pozitív lett a tesztem igen ám de fájt és görcsölt a hasam, a teszt előtt azt hittem meg fog jönni de nem végre babás voltam.Hívtam a dokim persze szabin volt de menjek be az ambulanciára megnéz valaki,hát megnézet és közölte 4hetes vagyok és menjek nyugodtan haza természetes hogy ilyet érzek mert tágul a méhem,ez csütörtökön volt szombaton ügyelet mert elkezdtem barnázni végig bőgtem az utat Pécsig.Fiatal doki közölte ő nem lát petezsákot vagy méhen kívül van vagy elvetéltem vagy felszívódott jöjjek vissza ha jobban vérzek.Egyik sem hallotta meg az endometriozisomat és azt hogy görcsölök.Kiborulva hazamentem és hétfőn a főnököm vitt a kórházba mert addigra ömlött a gyerekem belőlem és görcsöltem mint állat.Előkerítették a dokimat aki befejezte a folyamatot ami elkezdődött és ki volt akadva hogy hazaküldtek öt hetes terhes voltam.Most 20hetesek vagyunk de a mostani eleje sem volt zökkenő mentes.Viszont a dikom nem kockáztatott szedtem dufastlont és nospát 14 hetes korunkig most már csak nospát napi hármat magneb6-ot kálciumot halolaj kapszulát c-vitamint terhes vitamint és erősen reménykedek hogy minden rendben lesz és végig tudjuk csinálni a pici lányommal mert erősek vagyunk :) de a dokiktól is sok függ sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!