Hogy lehet az, hogy sok kismama a terhességével tünetmentes? Hiszen mégis csak egy baba van odabent a méhben, hogy hogy nem produkál a szervezet tüneteket?
gondolok itt 4-5-6 hetes anyukákra akik semmit sem éreznek abból hogy babát várnak..
miért van ez?
Én azt nem értem akinek nincs a 12.hétig tünete.
Mert nekem az elsővel a 10. héten kezdődött a hányinger a 12.hétig.
Másodikkal már 6.héten kezdődött a 10-11.hétig.
Harmadikkal 5.héten kezdődött 6 héten szörnyű volt és a nyolcadikon már tűrhető.
Egyáltalán nem értem,mert nem függ se az anya korától,se a baba nemétől,se a terhességek számától.
Az a hcg hormon okozza.
De hogy lehet h nem mindenki érzi?
Szinte semmi tünetem nem volt!
Nem tudom miért!
Igazából,ha nagyon kerestem volna,lehet,hogy találtam volna, de mivel nem figyeltem magam,így nem tűnt fel.
Pedig tervezett volt, elsőre össze is jött.
Lehet,hogy sok nő nagyon akarja érezni és azért is érzi.
Én még mondtam is a dokimnak,hogy úgy szeretnék hányni,mert akkor legalább érezném,hogy terhes vagyok!
köszi csajok a választ
azért érdekel mert második babámat várom 5 hetes vagyok
és szinte semmi tünetem nincs..
az elsővel a 12 dik hétig szinte állandóan hányingerem volt rosszul voltam enni nem bírtam fogytam 5 kg-ot stb..
most meg semmi !!!!!!
lehet hogy a szervezet emlékszik rá hogy volt már odabent vki? :))
Szia.Nekem elso terhesseg tunetmentes volt.
A masodik az kesz remalom.Az elso 18hetben kavezni sem tudtam ha kaveztam is azonnal kihanytam.Szagokra is sokkal erzekenyebb vagyok.Az allando pisilesrol nem is beszelek.
Nekem az elso terhessegemmel minden bajom volt. Hanyinger VEGIG!!!, spenotot sose ettem, terhesen minden mennyisegben, de pl. ragozni nem birtam, fogat mosni sem, a mentoltol hanyingerem volt.
Most 16 hetes vagyok, tudom, hogy terhes vagyok, de ezen kivul semmi.
Eleinte szornyen aggodtam, hogy talan baja van a babanak, vagy nem dobog a szive vagy nem is el, azert nincs semmi bajom, de hala egnek makk egeszseges!
Boldog babavarast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!