Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9+4 napos kismama vagyok a 8...

9+4 napos kismama vagyok a 8 hét körül vérzésem volt este de azt olvastam hogy lehet hogy még jelzi a szervezet azt hogy most kellene megjönnie kérlek nyugtassatok meg ugye e nem baj?

Figyelt kérdés
2009. febr. 25. 15:03
 1/6 anonim ***** válasza:

Megnyugtatni igazán az orvos tudna. Ilyenkor még bármi lehet. Ha teheted, nézesd meg magad orvossal. De most nézem, hogy már több, mint egy hete volt a vérzés?? Én nem bírnám ki, hogy ne lásson doki.

Remélem, nincs baj!

Minden jót.

2009. febr. 25. 15:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Többeket ismerek, akiknek volt vérzésük egy kicsi, de egészséges babájuk született, és nem lett semmi baj. De a legfontosabb, hogy kérdezd a dokid. Hívd fel. Délután nem cikis. Jobb, mintha éjjel kellene hirtelen keresned. Mégis ő egy orvos. Jobban tudja.
2009. febr. 25. 15:07
 3/6 A kérdező kommentje:
kössy mindkettőtöknek a választ azért nem mentem dokihoz mert azt olvastam ha valaki elvetél akkor nem maradnak meg a tünetek de nekem megvannak
2009. febr. 25. 15:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Jajj, ne gondolj arra, hogy elvetélsz!! Lehet, hogy nincs baj, sőt biztos, de jobb, ha lát az orvos, mert lehet, hogy valami gyógyszert írna fel, esetleg pihenned kellene.
2009. febr. 25. 15:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Mutatsd meg magadnak a dokinak!

A vérzés mindenhogy baj, nem természetes, akkor sem, ha görcs nincs is...

Remélem, minden rendben lesz veled!

A tünetekről csak annyit, hogy 7 hetesen halt meg a babám, és a rosszullétek 10 "hetesen" múltak el!!!

A rosszulléteket a hormonok okozzák, nem egy élő vagy nem élő baba...

2009. febr. 25. 15:36
 6/6 A kérdező kommentje:
de hogy ha ne adj sten tényleg elhalt volna a babám akkor nem nöne a hasam szerintem én bizok benne hogy nem lesz semmi baj holnap védönö
2009. febr. 25. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!