9+4 napos kismama vagyok a 8 hét körül vérzésem volt este de azt olvastam hogy lehet hogy még jelzi a szervezet azt hogy most kellene megjönnie kérlek nyugtassatok meg ugye e nem baj?
Figyelt kérdés
2009. febr. 25. 15:03
1/6 anonim válasza:
Megnyugtatni igazán az orvos tudna. Ilyenkor még bármi lehet. Ha teheted, nézesd meg magad orvossal. De most nézem, hogy már több, mint egy hete volt a vérzés?? Én nem bírnám ki, hogy ne lásson doki.
Remélem, nincs baj!
Minden jót.
2/6 anonim válasza:
Többeket ismerek, akiknek volt vérzésük egy kicsi, de egészséges babájuk született, és nem lett semmi baj. De a legfontosabb, hogy kérdezd a dokid. Hívd fel. Délután nem cikis. Jobb, mintha éjjel kellene hirtelen keresned. Mégis ő egy orvos. Jobban tudja.
3/6 A kérdező kommentje:
kössy mindkettőtöknek a választ azért nem mentem dokihoz mert azt olvastam ha valaki elvetél akkor nem maradnak meg a tünetek de nekem megvannak
2009. febr. 25. 15:10
4/6 anonim válasza:
Első vagyok. Jajj, ne gondolj arra, hogy elvetélsz!! Lehet, hogy nincs baj, sőt biztos, de jobb, ha lát az orvos, mert lehet, hogy valami gyógyszert írna fel, esetleg pihenned kellene.
5/6 anonim válasza:
Mutatsd meg magadnak a dokinak!
A vérzés mindenhogy baj, nem természetes, akkor sem, ha görcs nincs is...
Remélem, minden rendben lesz veled!
A tünetekről csak annyit, hogy 7 hetesen halt meg a babám, és a rosszullétek 10 "hetesen" múltak el!!!
A rosszulléteket a hormonok okozzák, nem egy élő vagy nem élő baba...
6/6 A kérdező kommentje:
de hogy ha ne adj sten tényleg elhalt volna a babám akkor nem nöne a hasam szerintem én bizok benne hogy nem lesz semmi baj holnap védönö
2009. febr. 25. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!